PROMISE!

I solemnly swear that i am up to no good!

Ne jag bara skoja, men det jag lovar är att jag ska försöööööka fota till en ny HDRbild imorgon - om jag har tid och kommer på något kul motiv eller så!!


@ WORK

Yeees, står i butiken nu igen :)

Har haft en jetebra helg! Började med att jag drog in till stan på Fredagen och mötte upp syrran. Vi gick runt och kollade i lite olika butiker och jag hittade en jacka som skulle va asbra till när vi drar till fjällen! Tyvärr var det Quiksilver och den kostade därför typ hela min lön. Great......

Senare drog vi hem till syrran och chillade lite, för att sen dra och möta upp mamma. Åt på donken på medis och sen vart det runt hörnet in på Göta Lejon. Dags att se Romeo och Julia :D

Teatern/musikalen var riiiikigt bra! :D Liksom, Måns Zelmerlöw, Loa Falkman OCH Fredrik "Benke" Rydman på samma scen kan ju inte bli annat än bra! :) Rolig, fin och riktigt nice dans och musik (låtar som dom gjort svensk text till från bland annat KoRn, Metallica, Michael Jacksson och Kiss! Haha)

På Lördagen skulle jag gått på bio och sett Trassel med Eddiepandan, men den va typ fullbokad, så vi såg Gulliver i 3D istället :D Syrran hämtade upp oss vid bion och sen drog vi hem till oss. Mamma och pappa hade kirrat hummer och annan mat så det var bara att äta, plocka ut filmer, byta om och sen bli skjutsade till Tompiiieee där det var filmis :) Gillar att jag, Malin, Tove, Maddie och Eddie satt ihopträngda på en säng/soffa medan Tom låg utslängd över hela sin stora dubbelsäng xD hahaha, men det var myyys :)

Idag är det som sagt dags för jobb, men när jag kommer hem blir det till att beställa House säsong 3 och sen bara kolla filmfilmfiiiilm :) Jag klagar inte!

AH TJA

Eh... ja... jag lever liksom och sådär då va...

Tänkte mest langa ett inlägg och säga det liksom... och eeh... att jag längtar galet mycket efter sommaren!


Fasligt läcker bild på me, myself and I - jagvet!

Bilden togs AV Malinen, hemma HOS Malinen typ... 2 dagar efter studenten eller något. Det var varmt, det var sommar och ah... det va fan sweet!

GAMMAL BILD

Hahaha, rätt kul att rensa bort massa skitbilder ur gamla mappar på datorn.

Dels mår datorn bättre och dels så hittar man en massa gamla bilder som man har glömt ^^ Hittade till exempel en fin gruppbild på mig och min familj + mormor (som ju inte finns längre :( <3) + farmor + kusinerna + farbror och faster från julafton 09 (då syrran var i australien). Dessutom hittade jag den här bilden på mig och min bebis!

Hahaha, tror en viss chey hade svart hår ;)

HDR-BLOGG

In och kolla min hdr-blogg för att se HDRbilderna jag kommer börja öva på att göra!

Jag kommer alltså ha den här bloggen kvar, men i den andra bloggen lägger jag ENDAST upp HDRbilder. Anledningen till att jag gjorde en alldeles egen blogg till det är för att jag verkligen villvillvill (och SKA) lära mig det och bli bättre på det! Och genom att samla dom bilderna ensamma i en blogg gör att jag lättare ser om jag utvecklas och blir bättre :)

ETT FÖRSTA FÖRSÖK


LYCKA!!!

Jag tror min sann Mårten den andra kommer plockas fram snart igen!

Tror att fotolusten är påväg tillbaka!!!! Har en sak jag fan SKA lära mig nu. Krävs att jag fotar för att kunna lära mig det i photoshop, så nu jävlar!! Om det är bra väder ska jag dra ut och göra ett försök med kameran, stativet och fjärrutlösaren imorgon :D

Hehe, gammal bild på mig och Mårten den andra (dagen då jag fått honom) :)

BILDER

Sitter vid mamma och pappas dator och hittade lite gamla bilder!



Min lilla baby <3


Jag och syrran i Italien, Caorle


Jag och syrran i Italien, Venedig


VUXENPOÄNG

Voila! Har skrapat ihop lite vuxenpoäng idag, så de så!

Jag gick faktiskt ner med min kavaj till centrum och lämnade in den på kemtvätt, de ni!! :D


Visst ser man att jag blivit liiiite vuxnare genom mina nya vuxenpoäng? ;)

WHOOPAA!

Måste nästan lägga till att jag dessutom har tvättat lite kläder nu också! :D


Dutti cheey (som nog dessutom ska ut på en springtur nu!)

EDIT: Glöm det där med att gå ut och springa! Har nyligen snöat så man inte ser vart det är halt plus att det är 10 minus ute igen. KUL! :(

PAPOI!

Hahaha, jag vill fortfarande ha en alldeles egen minion xD <3


Nivet dom här så sötnosarna från filmen Dumma mig?

Idag har jag varit hyffsat duktig. Gick upp rätt sent, åt inget utan gick raka vägen ner till centrum och tog blodprov (skulle vara fastande nämligen). Blev lite jättenervös när jag fick reda på att det var i armvecket jag skulle ta då jag tycker det gör oooont. Men det var bara att bita ihop och aaaandaaas. När hon stack in nålen i armen vart jag typ helt yr, haha ^^ Menmen, jag överlevde. Nu är det bara det jobbiga blåmärket som ska försvinna innan det blir som vanligt igen :)


Kolla liksom, jag typ blev styckmördad eller nått?!?! okej, nej... men det är obehagligt. But i did it :D

Efter blodprovet gick jag och handlade lunch. Drog hem, åt och tittade på Sherlock holmes. Sen var det dags att dra ner till centrum igen för att lämna en film till Tom som han ville låna. Sen hem igen, titta på Kenny Starfighter och städa. Och efter att jag städat har jag dessutom kirrat 5 nya CV:n och personliga brev :D Duktiga jag! Hihi.

Och juste! Lovade ju bilder på mina julisaaar från Eddiiiieeee, här är dooom :)


Den första, "elaka" julklappen - filmen Titanic!
Hahaha, det elaka med den är att jag är rädd för vatten och för stora båtar, och valar och typ ah... vatten!


Och sen den "snälla" julklappen, min panda Omnom :D <3
Söööötaste lillen!! Älskar pandor juuu :)

DON'T YOU EVER FEEL LIKE YOU'RE LESS THAN FUCKING PERFECT

Har haft en grym helg so far!

Efter jobbet i Fredags drog jag hem. Kastade mig in i duschen, åt god mat och sen bar det av för att möta Eddie i TC. Fick mina julklappaaaar :D Mwaha, får la visa vad det var sen när jag har fixat bilder ^^ En "dum" och en "snäll", haha! Tog bussen till nosevillage och gick förbi statsministern och ba TJA. Tiislut va vi hemma hos Malinen och Maddieee! Sa hejhej och kramade på mamma Anituw, och sen (när jag hade kissat såklart!) blev det chillerill nere i källaren. Mysigt oxh roligt :) Egentligen "inget speciellt" men liksom fortfarande så mycket mer mysigt, roligt och värt än att sitta hemma själv liksom! :)

Satt vaken uppe i Malins rum och spelade sudoku medan Malin sov ett tag och Eddie halvsov ibland, haha. som Tom sa "du får dygna med nån som är pro på det istället" hahaha ^^ Jag dygnade faktiskt ganska precis på pricken. Efter att ha missat en buss och ett tåg (som resulterade i att sitta och vänta på tåget i TC) påväg hem så gick jag och la mig en stund efter klockan 10 på morgonen (eller+). Och klockan 10 gick jag ju upp morgonen innan för att dra till jobbet ;)

Sov i vilket fall till klockan halv 4 (hehehehe), sen gick jag upp och åt, bakade kladdkaka och tittade på tv... och sov lite till ^^ haha! Sen vart det middag, göra sig i ordning och dra iväg på fest. Blev skrämd av Tom nere på perrongen, han va påväg till jobbet så fick sällis på tåget :) Eller ah, han följde med ett tag till festen eftersom han var för tidig till jobbet ^^ haha. Kvällen fick ett asbra slut genom en nattdonkning med Malin och Maddie och sen en rolig biltur hem. Allsång foh sho! ^^ hahaha.

Nu ligger jag här... lyssnar på musik och lallar lite med datorn. Ska strax sova. Imorgon blir det nog en ta-det-lugnt-och-titta-på-House-dag. Nice! :)

LITTLE MISS SUNSHINE

lite så har jag känt mig på jobbet idag! :D

Snart bär det av hemåt och sedan iväg igen på fredaaaags(källar)myyys :)

PRETTY PRETTY PLEASE

Står i butiken nu,

har haft sällskap av chefen och hennes lilla bebbe sen imorse :) Har varit helt okej mycket att göra. Småpyssel liksom. Klockan är tre och jag har precis fått i mig min lunch. Om tre timmar är det dags att stänga igen här och dra hem till mina finfina kusin :) Ska bli jättekul! Har en del att berätta för henne, haha ^^ Sen ska jag prova ett par täckisar hos dom som jag kanske får :D Perfekt till fjällen då mina börjar bli rätt tråkiga. Bara en jacka kvar att fixa sen...




Me and you, you and me

Nej, nu ska jag ta och prova lite kläder (bland annat en Replay tisha. Ja, det är en herrtröja men den är typ APsnygg! ;P mwaha)


RAAAORORORAOAOARR

Ungefär så låter min mage nu!

Står på jobbet och är meeegahungrig. Äter till och med lite gammalt godis för att hålla den någorlunda tyst. Blir att jobba imorrn och på fredag också. Typ alla är sjuka -.- Min rygg lär dööööö. Haft uppgifter att göra nonstop sen jag kom hit imorse. Framför allt att packa upp leveranser (därav min stackars rygg!). Sen skulle jag putsa lite lyktor också... och hur gick det då? Mjaaaa, rätt okej... "bara" tre skärsår som jag fick mecka ihop plåster till (då vi inte har plåster här och jag kan ju inte riskera att det kommer blod på käderna!)

På fredag avslutas dock dagen väldigt bra. Fredagsmys i källareeeen :)

ETT INLÄGG OM "TYP KLÄDER"

Kan verkligen inte sova.

Så jag började fundera över kläder... kände först att jag inte var ett dugg taggad på att köpa något nytt. Sen började jag tyvärr tänka massor och vips så var lite olika klädsidor uppe på iPhonen. Lyckades såklart hitta flera olika saker jag gillade.... och dessutom börjar jag bli rätt taggad på färgen rosa!?!?!?! What the...

(för er som inte vet det, så har jag aldrig tyckt om färgerna rosa och lila. Ända sen jag var liten har det varit så! Om jag minns rätt så bet jag tydligen mamma och var helt galen en gång när hon skulle sätta på mig ett par rosa strumpor när jag var liten...)

En annan sak jag tänker på, är att inga kläder ser bra ut på mig... ingen speciell stil heller! Skulle sjukt gärna vilja passa i awesome kläder som Kattis och Keela, men av nån anledning gör jag inte det. Vet inte om det beror på att jag är "för" lång och/eller "för" smal. Av någon anledning vill det helt enkelt aldrig se bra ut, vilket är rätt tråkigt...

anyway, är grymt taggad på en, två eller alla tre av dessa mössor... VILKEN FÄÄÄRG!!?!?!?!



Dessutom snavade jag (föll jag pladask för) den här jackan! Skulle verkligen behöva en nya jacka tills vi drar till Idre om några veckor!!


SEEEG DAAAAG

Ah, rubriken säger väl allt?

Blev väckt runt 7 imorse. Någon behövdes i butiken, men jag kunde inte. Däremot står jag i typ "standby" för imorgon. Lär bli jobb då.

Gick ner till sjukan för att ta ett blodprov, men såklart skulle jag ha fastat innan vilket jag inte visste, så ska dit på Torsdag morgon istället.

Sen har jag typ legat här och kollat House... snart äre middag... sen äre väl typ Halv 8 hos mig, och eftersom mamma och pappa har köpt krabba till sig, så fick jag kräftstjärtar, omnomnom! :D

Efter lite tv-tittande lär det bli sängen... upp och jobba imorgon som sagt. TLÖÖÖÖTT

KLNSJKJHNASDKJND :@

FYFAN

blir så jävla arg

ALLA VET VÄL REDAN VILKEN DAG DET ÄR IDAG

right?

Själv tänker jag knappt på det. Förutom att det står typ överallt i bloggar och på facebook.
Dagen har varit megaslapp hittills, vilket jag gillar. Sov till 2-halv 3 nångång. Gick ut med hunden, fixade lunch och bakade en kladdkaka. Nu sitter jag och tittar på House. Ska strax börja göra mig i ordning och dra in till stan. Jag, mamma och pappa ska med syrran och titta på en lägenhet och sedan ska vi ut och äta en mysig middag tillsammans... för att fira litegrann åtminstone. Blir säkert mysigt. Nu ska jag få tag på pappsen och se om jag har bråttom in till stan eller inte ^^ haha. Hejs!

WHAT A NIGHT

TJA!

Hahaha asså shiiiit vilken kväll xD Blev inte riktigt som väntat, men sjukt kul i alla fall :D
Drog hem till Maddie och förade lite med henne. Sen sprang vi till tåget som åkte när vi kom springandes på perrongen (KUL!!!!). Jag springer och vinkar till en buss som kommer åkandes som stannar och plockar upp oss mitt på vägen (sååå snällt!). Tar oss in till stan. Väntar i typ en timme ute på att alla andra ska komma fram. Drar in på the bridge. Springer ute i tisha hela vägen till centralen för att hämta Eddie. Träffar Tom och Hanna påvägen. Får in Eddie gratis (hahahaha) och sen va alla där. Jag, Maddie, Malin, Tove, Felle, Eddie, Tom och Hanna. Trevlarns!

Råkade väl kanske bjuda rätt mycket, så just nu vill jag INTE veta hur mycket cash jag har kvar på kontot xD haha!

Efter vart det donken och sen hem till syrräään för mig och Eddie. Där var det typ fler folk som hängde tills jag och Eddie skulle dra vid 7. Inge sömn här inte!

Väl hemma vid kvart över 8 hann jag sova typ två timmar. Nu står jag i butiken och jobbar xD haha. Mår förvånansvärt bra och är inte så trött. Tre timmar kvar, sen hem. Det klarar jag! :)

P.S - Cool jag är så har så AWESOME vänner! :)

"VILL DU HA SKJUTS?"

Hahaha asså shiiit vilken dag!!

Blev väckt klockan kvart över 7 imorse av mamma som öppnar min dörr och säger att jag måste få tag på min chef. Alla bussar inställda = går inte att ta sig till butiken!

(vet inte om jag redan har skrivit det här?) Aja, saksamma. Efter mycket om och men får jag tag på J, han ser till så att nån person han känner eller vad det nu var, kommer och hämtar mig och kör mig i snökaoset till jobbet.

Väl på jobbet hände det inte mycket (det här minns jag att jag faktiskt HAR bloggat om, woopwoop!), under första timmen hände det typ... tre saker. En kund kom in och tittade runt. Missan intog sin plats i skyltfönstret och en brevbärare kom och lämnade post. Dagen rullade på rätt fort trotts allt och tillslut blev klockan typ kvart i sex. Jag tänker att det är lika bra att försöka ta den lätta vägen hem (med tanke på hur kallt det var ute), så jag bestämmer mig för att hinna med bussen som skulle gå hel (då vi stänger). Bestämmer mig för att stänga typ 10 i. Precis då kommer en kund med sin dotter (som dessutom är vän med min chef). Dom skulle bort på middag och skulle fort bara kirra en gå-bort-present. Dom skulle med samma buss som jag.

Väl vid bussen så säger busschaufförn som tillslut kommer körandes att "nej, tyvärr. Jag måste ställa in den här bussen. Det går inga mer bussar härifrån ikväll" WHAT THEEE!?!?!?!

Som tur var säger sista kunden att "gumman, vi ser till att du kommer hem!". På något sätt sitter jag, hon och hennes dotter med hennes man i deras bil, påväg ut mot stället där min chef bor. Slutar med att jag står vid en busshållplats och pratar med Eddie i telefon om hur wierd allt är! 6 bilar stannar och frågar om jag vill ha skjuts, men jag tackade trevligt nej varje gång och förklarade att en bil var påväg och att jag skulle åt andra hållet. Typ 20 min senare plockas jag upp av nån annan vän till nån. Denna person kunde dock bara engelska, så jag såg till att hålla på med mobilen under större delen av resan hem, hahaha! Jag fick i alla fall veta att han typ hette Lucas och han tyckte mitt namn var "beautiful" haha, aaw :)

(känner att jag blandar lite "nu och då" i texten men vafan skitsamma!)

Väl avsläppt möter jag upp Tom på gymmet för att lämna en film han ville låna - visar sig att han också har haft galna problem att komma hem, efter att ha jobbat natt i 11 timmar, tjohej! Stackarn :(

Sen hyrde jag och syster en kul film. Och sen såg jag, syrran och mamma en till film. Och nu är den filmen slut och här sitter jag.... trallallalaa...


SUMMER NIGHTS AND NEON LIGHTS

Natten till idag var väl inte den bästa... tyvärr. Men man mår väl lite bättre så här i efterhand... kanske. Jag vet inte.

Vilket som, när jag ligger och försöker sova på nätterna börjar jag alltid tänka väldigt mycket. Plötsligt flashade massa bilder i huvudet, och jag blev sugen på att fota igen. Eller... egentligen inte fota direkt. Mer sugen på att skapa bilder. Ni vet, man tar en bild, sedan sitter man länge och pysskar och trixar i photoshop till man har skapat en bild utav fotot man tog.

Jag är inte en sån som längre går ut med kameran på tomten och fotar lite allt möjligt, bara för att jag vill fota. Det är inget jag tycker är speciellt kul, jag förstår inte poängen med det. Vad ska jag med dom bilderna till?

Nej, jag skulle vilja kunna skapa bilder som Saga (summernightsandneonlights.blogspot.com) eller... inte direkt som bilderna i hennes blogginlägg... mer som bilderna som finns i hennes bilddagboken (popcunt).

Tråkigt nog kommer jag aldrig kunna bli så bra, även om det vore helt underbart.


KAOS? EEEH, JA!

Igår var jag barnvakt åt grannkidsen igen. Var rätt kul faktiskt. Gick ner till dagis och hämtade dom runt 3. Sen GICK vi hem, för det var alldeles för halt för att ta någon vagn med sig!

Hur GÅR man hem från dagis med en nybliven 5åring och en nybliven 3åring? Jo, man går, medan dom kryper i snön bredvid och leker snöplogar! Haha, var rätt underhållande faktiskt, dom gav järnet! Och det roligaste var när både springer en bit framför mig och på vägen en bit bort dundrar en riktigt plogbil förbi. Både tvärstannar och bara glor, sen vänder sig den äldsta om och skriker: COOOOOOOLT!!!!!! Hahahahaha, ja... plogbilar i ju rätt... balla dom... (???)

Sen blev det lite halvt snöbollskrig. Eller ja... dom attackerade mig, men shit vad dom skrattade xD haha. Snö är kult när man är liten!

Efter att jag hade blivit attackerad började dom kasta snö i ansiktet på sig själva istället... tillslut råkade äldstingen få lite snö i näsan och började gråta... men sen drog dom igång igen i alla fall xD

Väl hemma hann vi bara chilla lite och titta på saker dom fått i julklapp innan mamman var hemma. Hon skulle baka och fixa med sugarpaste vilket var riktigt coolt! Lilleman ville vara nere med henne så undertiden spelade jag och W kinect. Hahaha, var kul faktiskt :D Första gången jag provade.

Senare var det beddiebyetime och jag trallade hem. Kollade House och bara chillade. Gick och la mig klockan 10 men somnade inte förrän lååångt senare.

Blev väckt kvart över 7 av mamma som kommer in och säger att jag måste få tag på butikschefen... alla bussar i stockholm stod stilla. Great. Ringer som en dåååre hit och dit men får inte tag i NÅN. Tillslut ringer syrran upp och jag kan få nummret till chefens man istället. Han fixar så en bil kommer och plockar upp mig. Läskigt! Tänkte jag och ringer i panik till BFFEddie och väcker honom och gnäller jättemycket, haha. Åt glass med varma hallon och chokladsås till frukost. Fanns bara det och typ... rågbröd (WTF???) att äta som frulle..... det var INTE gott, bara så ni vet. Nu står jag i alla fall i butiken. Har haft öppet i 20 min och hittills har EN person varit inne och tittat runt lite xD Får la se hur mycket kunder det blir idag... vädret lär väl stoppa dom flesta....

SURPRISE

Hallå

Imorse gick jag upp runt kvart i ett (ja jo tjena, "imorse" HAH), gick ut med grabben och sen när vi kom hem igen kollade jag brevlådan. Där i låg säsong 2 av House som jag beställde i förrgår, WOOPWOOP!!!

Låg hemma och svullade och tittade på det hela dagen. Sen vid halv 5 drog jag ner och mötte Tom vid tåget. Tillsammans drog vi till täby där vi bytte till buss. En buss som Tess redan hade hoppat på någonstans. Hem till Maddie, fixa i ordning lite (ställa fram buffen som hennes föräldrar fixat och sådär). Sen joinade Malinen och vi satte oss på övervåningen i mörkret och väntade på att Anna skulle komma med BIIIRTHDAYGIIIRL (Maddie). Till slut kom dom och vi lyckades verkligen SKRÄMMA Madde vilket var kult :D Vart en trevlig middag och sen lite häng med paketöppning och sådär efter. Lyckades missa min buss hem, så det blev lite roooadtrip sådär på kvällen! Trevlarns :)

Kom hem för bara en liten stund sen. Har tagit på mig pyjamas och krupit ner i sängen med Herr Choklad och Mr Chips och tittar på ett avsnitt House (<333) med laptopen på magen. Myyys!! Ett litet minus att jag är låg (but i dont know why) och känner mig ensam.... och tom, men det är något jag är van vid tyvärr.

"Hej det är bara jag, Simon"

Tja tja

Igårkväll drog jag hem till syrran. Vi lagade och åt en sen (men som vanligt, asgod) middag, och sen tittade vi på I rymden finns inga känslor som jag köpte påväg hem till henne. såååå söt var det och gosh vad vi skrattade ^^ haha, är riktigt nöjd med köpet :)

Har tyvärr fortfarande skitont i halsen så har sovit rätt länge nu på morgonen (medan syrran har tvättat, haha). Just nu känns det okej, men det kommer och går lite som det vill typ. Håller tummarna big time för att jag inte blir sjuk, har verkligen inte tid med det den här veckan!

Nu ska vi strax dra ner till det lilla centrumet igen och kolla i nån butik, sen drar jag vidare in till stan en snabbis. Förhoppningsvis hittar jag det jag ska ha någorlunda fort, för sen ska jag vidare hem till Oski och hänga där och kolla film och så i några timmar. Sen ska jag hem och crasha. Vila vila viiilaaa så jag inte blir sämre och sen imorgon är det kaaanske ett snabbt litet blodprov som gäller.

Aja, börjar bli dags att röra sig ner mot centrumet nu (i det FINA vädret faktiskt - glad chey!!) :)

FLÄSKFIA

Halluu!

Fläskfia som gästbloggar här nu va! "Hehe", skämt åsido, har svullat så jäääävla mcket idag. Inte bra! Sov länge på morgonen (sköööön-T), gick ut med grabben, gick ner till centrum och kollade en grej (som jag hittade men den va alldeles för dyr för att köpa så jag gick hem), kom på att jag hade glömt köpa halstabletter i centrum (min hals gör ont, inte okej!), la mig på soffan och tittade på massa skit på tv. Kollade lite på supersugen. Tvättade kläder, tog disken och under hela tiden gluffsade jag i mig chips, choklad och smågodis. Min mage gör ont och är svullen och spänd nu.

Om nån timme ska jag ner och ta tåget till stan. Sen hem till mah sistaah och laga samt äta mat och titta på film (myyys). Har kommit fram till att det troligtvis går fortare om jag RULLAR ner till tåget än om jag går -.-

Aja, sover över hemma hos syrran och imorrn drar jag nog in en snabbis till city för att kolla en grej. Senare imorgon ska jag hem till Oski och kolla film och chilla (eftersom det inte blev av igår). Låter som en bra dag tycker jag :)

NU ÄRE KLIPPT!

Haha, vitsig rubrik va??? ;) (och alla ba: nae....)




hehehe, är inte typ "grå-ljust" som det kanske ser ut som på bilderna, men ah, typ så :)


SO FLUFFYYYY!!!!

HEIJ!

Igår var en bra dag. Det var Lördag, hihi!
Jobbade, åkte hem, tog det lugnt och gjorde mig i ordning. Senare kom det gäster, jag drog till donken i TC och mötte Eddie, och sen kom Maddie också. Åt lite, spelade ninjaspel och sen var det bara att hoppa in i Maddie lilla biiil hem till Cashflow (jag var en asbra GPS!!!!!! lovar!). Där blev det chill med Dumma mig (LOOOOOOOOOVE) och Vampire sucks som jag såg på bio förut - haha fan va ful men kul (hahaha det rimma) den är xD

I vilket fall, efter att ha kollat film, klappat små kattRRR och pratat way to mycket under filmen var det bara att hoppa in i biiilen igen och dra mot tåget.

Imorse vaknade jag klockan 5 med ont i halsen. KUL-T!
Sprang runt efter lite grejer nere i centrum (kirrade till exempel impregnering till UGGsen som jag btw valt att behålla - yeey). Sen drog jag in och klippte mig på ett ställe. Tog med mig en bild på hur jag typ ville ha det. Blev inte direkt likt men det kan ju bero på att mitt hår är lite annorlunda jämfört med personen på bildens hår. Hur som så va hon som klippte både duktig och snäll, typ i min ålder (vilket typ alla som jobbar där är, haha). Fick sitta i fett sköna massagestolen ett tag = sweeet!

Nu på kvällen har mamma slingat håret på mäh dessutom. Blev helt okej :) Skönt att få bort allt det slitna och så liksom :) Senare under kvällen skulle jag ha dragit hem till Oski's new crib och kollat film men tror ni SL langar ett sätt att ta sig hem på eller (utan att behöva stå en timme själv i mörkret och kylan nånstans och ba heij, mitt i natten)!?!!?!? NEJ DET GÖR DOM INTE!!! Så drog ner och köpte massa godis och så och ska langa en film för mig själv nu istället. Får la träffa Oskiposki imorrn eller på Tisdag istället :)

ATT KÖPA ELLER INTE KÖPA

Står i butiken nu. Varit här i en timme och har redan hittat något jag vill vill viiiill köpa!! Nämligen ett par låga bruna UGGs som står på 50%rean just nu! Dom skulle ju perfekt nu till våren/sommaren!!

http://www.bootscoop.com/contents/media/mini%20che.jpg

Åååååh vad dom lockar!!!!!! Hur ska jag göööraaa? :(

Efter jobbet drar jag hem. Kanske drar till Onoff och köper säsong 2 av House (<333)... senare blir det (som det ser ut just nu) typ Donken med Eddie i tc och sen hem till Cash och seee..... DUMMA MIG!!! :D:D:D:D Wäääh, taggad!

Aja, ska väl jobba vidare nu (messa syrran och fråga vad hon tycker jag ska göra med UGGsen ;) mwihi)

HIHI LITE LYCKA

Aw, var nyss ute med hunden och mötte en bil som saktade in och drog ner rutan... tänkte "veeem är det här?", så ser jag att det är en av kidsen från klassen jag är och jobbar hos ibland, som sitter och vinkar som en tok till mig :D Min lilla fisk var det till och med! :) Glad blev jag!

Sen kom mamma hem för en stund och berättade att en mamma hade ringt för att säga/fråga nått idag och hon hade lagt till: "och du måste hälsa din dotter, hon är så trevlig!". Hihi, hon gillar både mammas dotter och mammas syster, mwihi :)

Och barnen hade dessutom frågat efter mig idag och då hade min lilla orm (vill inte använda deras namn så säger deras "djur" istället, haha) sagt "Men Sara är faktiskt VÅR nu!" helt lugnt och säkert. Så söt ^^ hihi!

Ska lätt dit och hälsa på även om jag inte kanske kommer jobba. Mina små gullungar :)

Blev inte att barnvakta grannkidsen idag tyvärr... lillen är typ sjuk igen och jag vill inte riskera att dra på mig en mysig magsjuka nu :/ Istället har jag diskat (nya diskmaskinen är ännu inte fixad), pluggat lite körkortsteori med bästie och bakat kladdkaka :) Mwihi! Nu ska jag kolla Lyxfällan!

GAAH TRÖTT MEN NÖJD TJEI!

Nejmen hejhejhejhejheeej!

Kuuul morgon assssss!! Idag har jag jobbat hela dagen på skolan (var alltså med gruppen under "förskolan" och sen också fritids vilket jag har varit förut). Skulle gå hemifrån 8.15 var det tänkt - då jag började 8.30. Klockan 8.11 vaknar jag (dregglade dessutom, hahahahaha - fräscht!), hade lyckats somna om trotts larmen på mobilen! KuuuulT! Var bara att kasta sig upp, klä på sig, sminka sig och borsta tänderna (frukost fick jag skita i trotts att jag va jättehungrig), sen fick jag springa (så fort det gick) mot skolan. Var ju helt gaaaalet halt!

Väl där var det faktiskt kul, även om jag va skitnervös för att jag skulle va aptrött, kvällen innan! Barnen var duktiga och dessutom lyckades jag pricka in att jobba en speciell dag - nämligen på "100dagen"! På hundradagen "firar" dom att dom har gått 100 dagar i skolan. Det gjordes bland annat fina 100-brillor (hahaha så söta) och lek med 100 russin hanns det också med! Tog en supermysig bild med några av tjejerna och en liten Albin Alligator på en rast. Tjejerna ska promt fläta håret hela tiden och Albin underhöll mig så länge, haha! Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder eller filmer på dom då deras föräldrar troligtvis inte vill det - men dom är fina minnen för mig :)

Väl hemma fick jag övningsköra till Barkarby då vår diskmaskin dödsförklarades... gick faktiskt riktigt bra och jag är nöjd) skönt att vara igång igen liksom. Väl där köper vi en diskmaskin och när vi kommer hem ser vi att vi har fått fel färg. Grå/silvrig trotts att vi sa att vi skulle ha vit :( Stackars pappa ska fixa det imorrn!

För att va en duktig dotter ställde jag mig och handdiskade allt från middagen (vet inte om mamma och pappa märkte det) och sen tog jag ut hunden på en kvällspromenad. Nu är jag helt slut och ska sova som en stock!

Imorgon ska jag se till att tvätta och sedan klockan fyra ska jag hämta grannkidsen på dagis och vara barnvakt as usual på Torsdagar :) (och på Lördag jobbar jag i butiken igen!) Känner att jag har jobbat en del på senaste faktiskt! :)

Nattinatti!

RSS 2.0