JABBAWOCKEEZ

JAO! Som vissa kanske vet så älskar jag dansgruppen JabbaWockeeZ

men nått som kanske inte alla vet är att jag dessutom tycker supercr3w (en annan dansgrupp) är aaaawesome!
Älskar det här klippet. Liksom gah, killarna är sköna, dansen är näääz och musiken! AWESOME! :D

EARLY MORNING

Hey guuuys!

Massa thumbs down på att min väckarklocka står på 05.45 imorgon. Ska gå hemifrån 06.30! Herregud, lär sova på tåget hela vägen in till stan. Sen ska jag nog gå och köpa lite godis och något annat gott... eller kanske ska jag köpa en tidning? Jaja, vi får se. Ska i alla fall in och jobba imorgon. 07.45-16.00... efter det ska jag förhoppningsvis orka gymma eftersom mamma och pappa har kirrat ett gymkort till mig, yeey!!

Sitter just nu och hänger framför datorn... läser lite bloggar och lyssnar på lite musik. Pendulum just nu. Har kommit på att Bring me the horizon är rätt bra. Har varit ute på en skön promenad i den fina vädret och sedan har jag plockat i ordning/städat lite grann i huset. Ska väl strax dammsuga också, men orkar inte det just nu ^^ Blir nog lite lunch först :) Senare kommer nog Eddopeddo (haha, dumma Tove som kommer på nicknames som fastnar!) hit och då blir fiiiiilm. Gött! Aja, lunch vare nu!



AJSING BAJSING LILLA KATT

...Jag har ont i beeenen :(

Har faktiskt varit väldigt duktig när det gäller sömn, dom (snart) tre senaste veckorna! Från att ha sovit från 1-2 nångång fram till minst 11-12 dagen efter, har jag istället börjar bli riktigt trött framåt 22-23 på kvällarna och då gått och lagt mig. Dessutom har jag börjat gå upp senast 11 istället för 11 som tidigast! :) Vet inte om det beror på att det har varit mycket att göra på senaste.... antagligen är det väl så.

För två veckor sen jobbade jag varje dag i butiken (vilket var ganska jobbigt då det var den veckan som reparationerna efter vattenskadan i butiken drogs i gång... det var kaos! Men byggubbarna/byggkillarna var så himla snälla mot mig så det gick bra :) )

Förre veckan drog jag, familjen, farmor och kusinfamiljen+Mickis till Idre. Det är en tradition som har funnits ända sedan jag och Fredde låg i våra mammors magar typ :) En vecka varje år i fjällen helt enkelt! Vädret var helt okej (hääärligt med sol och klarblå himmel!!), men det blåste dessvärre väldigt mycket de flesta dagarna :/ En av dagarna var jag på suuuuperhärlig massage vilket verkligen behövdes... hon som masserade verkade nästan bli lite chockad när hon upptäckte hur stel och spänd jag var i axlarna och ryggen! ^^

Den här veckan (kom hem från Idre i söndags) så har det hänt saker nästan varje dag också. I Måndags var jag uppe tidigt och fixade lite grejor. Mötte upp Tove i centrum för att lalla runt lite, göra lite ärenden och luncha. Åt en jättegod kräftstjärtssallad, NOMNOM! :)

I Tisdags skjutsade pappa mig till sjukan på förmiddagen. Skulle göra ett EEG (man mäter aktiviteten i hjärnan typ... haha, det låter mycket värre än vad det är!), efter det hade jag fina tryckmärken i pannan och en jäkla massa kladdig salva på olika ställen i hårbotten och bakom öronen (där elektroderna hade suttit), haha. satte mig i bilen och övningskörde till landet, där vi lämnade lite saker och sedan övningskörde jag hem igen.

Idag passade jag på att ligga och dra mig liiiite extra i sängen då jag inte hade några planer för förmiddagen. Dock blev det ändring på det och jag åkte med Megan och Tove till täby för att möta bästiehästie Eddie som skulle köpa EN gitarrsträng, hehehehe (jag tycker det va kul! haha). Ööööh.... senare drog jag hem, åt lite mat och sedan var det dags att gå över till grannarna och sitta barnvakt några timmar. Nu är jag helt slut i benen av någon anledning, och ska krypa ner under täcket och läsa lite innan jag ska sova :) Mys!

E.T

Kiss me, k-k-kiss me, infect me with your love and fill me with your poison

Hörde den här i bilen påväg hem från Idre idag. Nu sitter den fast inne i mitt huvud and i love it just nu!



THURSDAY SURPRISE

Idag har jag varit duktig!

Halloj! Har jobbat i butiken varje dag den här veckan - själv - medan det har sprungit runt byggsnubbar i halva butiken för att renovera golvet (eller ah, åtgärda en fuktskada). Har varit mindre skönt för öronen, en massa stress men samtidigt har dom varit så snälla mot mig så jag kan inte klaga :)

Imorse gick jag upp kvart i nio typ. Gjorde mig i ordning och drog till sjukhuset i D-ryyyyd. Skulle ta blodprov och lite så, vilket gick snabbt och smidigt. Skönt att jag äntligen kan och vågar klara mig själv när det gäller sånt här!

Direkt efter gick jag mot bussen som skulle ta mig till jobbet, och vólia en viss Gasolina (Johanna) sitter på bussen. Satt och pratade om lite allt möjligt tills vi var framme vid ön där hon skulle av. Jag åkte en stund till. Hoppade av lite tidigare än vanligt för att gå in och köpa lite naturgodis och sen ta en skön promenad ner till hamnen och butiken.

När jag kom dit var det dock låst. fick tack vare byggubbarna reda på att praoeleven och min chef var på fika då dom höll på att slipa med en baoutamaskin så man inte kunde vara i butiken just då. Satt och pratade inne på ett litet fik med dom och sen drog vi tillbaks för att få lite gjort i butiken. Jag och praoeleven Elin fixade med levernsupplockning nästan hela tiden då hon var där. Sen var det två timmar kvar innan jag skulle sluta så jag passade på att äta lite.

Imorgon jobbar jag sista dagen och sen blir det bara hem och packapackapacka. Övningsköra och hämta täckisar hos kusierna och sen hem och packa igen. På Lördag ska jag förhoppningsvis en snabbis in till stan för att kolla om min Onepiece har kommit in i rätt storlek än, och sen kolla en ny mössa. Sen hem och städa och packa det sista. På Söndag bär det av mot Idreeee :) (blir där en vecka med familjen  + farmor + kusinerna och faster och farbror + Mickis! MYYYS)

Nu ikväll har jag hunnit redigera och maila iväg bilder, tvätta, skrivit packlista, kollat upp halkkörning samt betalat lite fakturor. Kvar är lite tvätt och en sväng med hunden. Sen blir det sängen för min del. Duktigt värre känner jag! :)

"HALLÅÅÅÅ GARDEROOOBEEEN"

I made it!

Woho, jag har nu klarat av min första dag på det nya "då och då"-jobbet. Känner mig duktig :) Folk var supergulliga och jag blev till och med bjuden på semla utav en av vaktmästarna :D Snällisar! (gillar att det var först då jag fattade att det var fettisdag, hahahaha långsam tjej!)

Det jag nästan är mest imponerad av är att jag faktiskt kom upp klockan 6 imorse! Lite småjobbigt i och med att jag inte kunde sova natten innan på grund av nervositet. Slocknade nån gång runt 2 tror jag, så sov i endast 4 timmar. Men jag satt på 10 i 7 tåget med väskan proppad med saker att sysselsätta mig med. Iphonen (ofc), en nyinköpt Cosmopolitan, en korsordstidning, en metro och min bok :)

Direkt efter jag hade slutet (klockan 4) så tog jag mina saker och promenerade bort till OnePiece butiken i kungsan. Såklart fanns ingen av dom jag håller utkik efter (förvånad? knappast..). När jag hade kikat där gick jag tillbaka till T-centralen (så hiiimla fint väder ute idag ju! Och ingen snö i stan - mmmmm <3) och tog tuben till syrran.

Där blev det att chilla, äta glass, sova en timme, kolla på I en annan del av Köping och sen äta middag. Sedan drog vi hem hit. På köksbordet låg två paket till mig och ååååh vad glad jag blev! I det ena paketet låg säsong tre av House och i det andra låg min nya plånbok (beställde ju det här i Söndags). Så himla naaajs :D

Blev ett Houseavsnitt med syrran och mamma och nu sitter jag här. Ska upp tidigt imorgon, för d ska jag hjälpa syrran att flytta (från lägenheten och hem). Snäll lillasyster jag är va? :)

Wellwell, dags att sova nu. Natti!

PIRRIG_CHEEEY

Imorgon är det första dagen på mitt nya "då och då"-jobb.

Jepp, idag var jag på introduktion inne i stan och imorgon är det min första dag då jag ska stå helt själv. Jobbet är att jag sköter garderoben på ett ställe. Passet är ca 8 timmar långt och imorgon ska det tydligen vara lugnt i byggnaden så lär inte ha så jättestressigt. Problemet med det är att jag inte har någon laptop. Alltså, jag kommer inte ha speciellt mycket att göra under alla "dö-timmar"... men jag ska ta med mig en bok, körkortsteori-boken och iPhone-laddaren så ska jag nog klara mig. Är i vilket fall lite nervös, men jag tror att allt ska gå bra :)

Har förresten precis kommit hem från kusinerna. Varit och firat Fredde som idag fyllt 20 år :) Woopwoop!
Nu (ja, redan klockan halv tio) är det dags för mig att gå och borsta tänderna och lite sådär, och sen krypa ner i sängen. Ska upp klockan 6 imorgon!!

SANDY COHEN NO MORE!

Har precis kommit hem från centrum.

Var nere och noppade ögonbrynen. Gooosh, det gör en aning ont så you know så man får verkligen sitta och knipa ihop, haha - men vill man vara fin får man lida pin ;)
Är i alla fall riktigt skönt att ha fått i ordning på formen och så igen!

Strax ska jag sätta mig och klickan hem tredje säsongen av House (iiiih) och en schnögg plånbok. Jag gillart!

FEJNT!

Tja, tänkte bara langa en liten bild...

på min käre BFF Eddie. Bilden togs typ... för nån dag sen, men som alltid så va allt så spårat i största allmänhet så jag glömde bort att blogga! Eh ah... nu vet ni hur min bästie ser ut. Cool va? :D

(och om ni inte fattar vad han gör med vänsterhanden så är det faktiskt så att han vinkar till er. Lite svårt att få med på bild. Rörelseoskärpa nivet!)

HOPEFULLY

Det lutar åt en sån här.


Bild härifrån
Får se när/om det blir av, men jag har varit sugen på en sån här (fast med annat typsnitt) ett bra tag nu....

SHIT, VILKEN MORGON!

Igår vaknade jag i hyffsad tid. Gjorde mig i ordning och drog till TC. Lämnade CVn på lite olika ställen och sen mötte jag upp Eddie. Köpte SÅKLART en Very Berry (ALLTID!!!), omnomnomnom <3

Visade sig att även Tompie var där, så vi mötte honom och satt och pratade en stund. Sen letade vi lite skjortor och sisådär.... och eeeh... kollade på otroligt fina (SKITFULA) skor. EHEHEHE.

Sen sååååå.... tog vi tåget hem. Tom va lite lagom gnällig för att vi hade "fuckat up" hans mattider (hahaha). När han fått sällskap medan han åt, drog jag och Eddie in i centrum en snabbis (sen fick vi bråttom hem för jag va kissnödig - as usual!). Hemma vart det kladdkakaaaa (eller ah KLERK - uttalas tydligen klörk!) och Solsidan! Chillerill. Efter ett tag vare dags att dra ner till centrum igen för att möta upp Malin och Tove och handla foood och dricka, hehe. Och ja... sen vart det hem igen. Haha.

Inträngda i mitt lilla room blev det massa bra musik (nivet - Aqua, Justin Bieber, Darin osv!) och äta maaat (vi gör om i köket atm så det går inte att sitta där, haha). Efter ett tag kom även Tom och vi fortsatte föra lite. Sedan drog vi till Tegel. Efter en kul kväll somnade jag typ klockan 4 (efter att ha ätit EDDIES (kolla va tydlig jag var där med att det inte var min!!) pizza). Vaknade på morgonen av först ett "Hej gå upp nu"-samtal. Sen somnade jag om lite halvt och efter det vaknade jag av att jag blev totalt nerringd av en person på jobbet, mamma, pappa och syrran. Tydligen skulle jag jobba i butiken. WTF tänkte jag. Jag ska ju vara barnvakt idag!

Efter mycket stress och en del telefonsamtal hit och dit satt jag på bussen påväg till butiken. Och sen efter det har jag jobbat hela dagen. KAOS-morgon om man säger så. INTE att rekomendera om man har varit ute kvällen innan!

RSS 2.0