MMMMMARABOU

Idag har ag ätit marabou för första gången på ca 2 år. Nomnom!

PEACE

Ikväll nalkas det utgång, woopwoop! Lite synd att jag inte har fått nån lön än eftersom vi det är firning av Malineeen (som fyller 20 bast idag, ohyeah!!!) och Oski (som fyllde 19 i Måndags, hellyeah!!)
Nej, ska redigera lite mer bilder som jag fotade igår åt "företaget". Sedan ska jag nog hoppa in i duschen! Ciao

RED CAP


TACK TACK TACK

Åh, vad glad jag blir.... iiiih!
Har egentligen megatråkigt, är egentligen skitnervös för vad jag har lovat och har framför mig, men jag ska banne mig klara det!
I vilket fall, idag kände jag mig nästan bokstavligt talat ILLAMÅENDE av min musik jag har. Jag-är-så-trött-på-den. Jag har längtat så galet mycket efter något nytt. Öppnade spotify och kom på att jag har tillgång till Toves musik också. Har nu lyssnat på ett ex antal listor med hennes musik medan jag ivrigt läser slutet i min nya bok! (ja, jag köpte den i lördags och den är redan slut... tyvärr...) Men det var inte förrns låten "We're all in this together" från High school musical kom... som jag insåg hur glad jag blev av den nya musiken, trotts att jag var mer koncentrerad på boken, när jag hörde den. Så tack tack tack till Tove för din musik!
Och... av ny glad musik blir jag alltid lycklig. Det liksom bubblar i kroppen och jag blir pigg. Dessutom ser jag en massa positiva saker, som är hur underbart som helst. ÅÅÅÅH SÅ HÄRLIGT <3

HUR SKA DET GÅ?

Happ.... imorgon ska jag upp och "jobba" klockan 9. HAH, tro inte att jag kan sova ändå till 9, nejnej jag ska vara klar att dra klockan 9!!!! Ska hålla på och fota typ hela förmiddagen och jag har ångestångestångest..... blä.
Rätt irriterande att dom typ håller på och fotar eller nått inne hos grannarna mitt emot. Det blixtrar i en fönstret hos dom och dom springer fram och tillbaka och hjular eller nått ser det ut som... wierd.

VAFAN....

Vaknar, går upp, gör mig i ordning, blir skjutsad till jobbet. Springer in på konsum och handlar, en snabbis in på Pressbyrån, in i affären och öppna. Sitter och läser då det är regnigt och inga kunder i affären. Helt plötsligt kommer näsblodet. Vafan.

Står med en stor jäkkla papperstuss i näsan. Kul när det kommer kunder. Väldigt kul.

SJUKA TJEJEN KÖR PÅ ÄNDÅ!

Usch, imorse vaknade jag och var mer förkyld än innan. Halsont, snuvig som fan och huvudvärk. Dock kunde jag inte motstå att följa med min lilla goding Tove till teeeby. Vi lallade runt i dom flesta affärerna, men främst var vi där för att tossen skulle köpa en jacka :) Det + lite till fick hon med sig hem, haha.

Resten av kvällen har jag tagit det lugnt med mamma, pappa och pappas kompis Per. Vi kollade på idol, spelade guitar hero (Per spelade med på pappas elgitarr Ebba röd, ascoolt!) och sedan la jag mig och läste ut min bok och tittade på film. Just nu håller jag på att skicka de sista bilderna för nu, till "företaget". På Tisdag blir det troligtvis den sista fotograferingen till det. Ska bli skönt då jag har ett till redigeringsjobb att ta tag i! Bråttombråttom.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska nog läsa lite körkortsteori först. Duktigt värre!

Imorgon drar jag troligtvis med min andra pudding (Malin) till tc, då JAG ska kolla på lite saker (som jag kan köpa om jag får låna cash av föräldrarna! Lööönen var är du när man behöver dig!?!?!)

Får se hur jag mår imorgon dock... blir troligtvis bara att vara där nån timme och sen hem och svimma lite i soffan, i alla fall om jag mår som jag gjort nu ikväll.

Ah ne, nu är bilderna skickade så nu ska jag borsta gaddarna. Pusshej!

VAD I HEL.....!?!?!?!

VAFAN DET HÄR MÅSTE VARA ETT SKÄMT, ETT DÅLIGT JÄVLA SKÄMT!!!

Vaknar, känner på mig att jag skulle titta ut genom fönstret. Gjorde det och vad ser jag... jo, det här.

WTF!?!?!

VUXNA TJEJEN HÄR VA!

Ojoj, idag är det duktighetsvarning på mig asssss!!
Bestämde lite spontant att jag skulle följa med Tove och handla på nya Ica (flickungen hittade ju inte själv <3 ) och tro inte att vi bara köpte typ godis och skit, vi köpte typ... bröd och mjölk och sånt - woopwoop!
Efter Ica drog jag och hämtade kidsen på dagis. Blev lite motion påväg hem genom att dra båda ungarna i vagnen uppför alla backar (något jag verkligen behöver!). Väl hemma var det full rulle kanelbulle samtidigt som jag kände mig seg på grund av förkylningen (= ingen bra kombination!)
När båda sov var jag dessutom duktig och låg och pluggade kökortsteori.
Ah jo... juste. Minstingen skulle promt sova med sin porslinskatt samt ett ex antal leksaksbilar OCH en stor platstraktor. Det var inget snack om saken.

HUMOR

HAHAHAHA
asså, jag kan aldrig sluta förundras över hur samma kommentarer kan vara SÅ KUL om och om och om och om igen!
Love it!

HOSTNYSFRÄSHOSTHOSTNYSFRÄS

Oh my lord vad förkyld jag har blivit under natten - helt galet genomförkyld rättare sagt!

FIXFIXFIX

Följ min blogg med bloglovin
P.S Tove gillar inte min nya design....

ASBRA!!

Jaha, nehe... klockan är mycket men Sara är inte trött... vad gör hon då? JO hon fifflar ihop en ny liten header så att Tove-ponken ska bli klad hezt!

HAND-STEPP??

Såg det här i klippet i Fokis blogg. Riktigt skillat!



BEZTA HEZTAR ZOM FEZTAR

The Bridge - "det blir ju vad man gör det till!"

FRIDAY I'M IN LOVE

Hello ppl! Står och hänger på jobbet nu. Praktikanten gick nyss hem efter en sista dag här hos oss i butiken. Nu har jag två timmar kvar på jobbet, sedan blir det direkt hem till Malin för att hänga med mina määähns. Käka middag och kolla idol. Mys! Imorgon blir det troligtvis utgång igen, men innan det måste jag sitta hemma och regiera lite bilder. Goodgood... det var allt jag hade att skriva just nu! Puuuuusshej


VARFÖR SL, VARFÖR!?

Kom hem halv 8 imorse... drog som sagt med Malin hem efter Tegel. Blev att vi satt och flamsade och pratade i nån timme. Sedan drog vi på en film att titta på/sova till (haha, jag som sa att jag skulle somna höll mig vaken medan Malin som sa att hon va så pigg, somnade). Dear John vart det. Väldigt fin film (och sjukt snygg Channing, hehu!), dock var slutet ganska kasst. Började gråta på ett ställe nära slutet också, haha.
Gick i alla fall mot bussen som skulle gå 5.50. Skulle hinna hem innan 7 och lämna SLkortet till pappa som skulle till jobbet. Kom det någon buss? Nej... var jag sen? Nej. Vid 5.53 körde det förbi en tom buss som det stod "ej i trafik" på och som inte stannade. That's it... stod i regnet och kylan i tygskor och såg att nästa buss inte skulle komma förrns 6.30... Great tänkte jag och började sakta men säkert gå mot TC... men jag kom inte långt. Hörde att det ringde för att tåget skulle komma och bestämde mig för att hoppa på det, åka en station åt fel håll, sedan sitta kvar på det tåget och åka en bit in mot stan och sen hoppa på ett tåg hem där... men vid 6.12 hade tåget fortfarande inte lämnat stationen, så jag klev av igen och gick och satte mig vid bussen.
Gillar att när jag kom hem hade kusinen gått upp och börjat göra sig i ordning för skolan (hon bor hos oss i ca en vecka nu när hennes föräldrar är bortresta) och när jag släckte sänglampan och kröp in under täcket hörde jag henne gå ut genom dörren och gå ner till tåget. Haha, illa!
Senare idag har jag varit barnvakt igen :) Nu ska jag sova... ska jobba i butiken imorrn. Ska ta hand om praktikanten då för andra gången så det blir nog trevlarns! Gonatt!

TEGLAAA FIFÄÄÄN

Sitter hemma hos Malinen nu, framför hennes feeeta dator!! Vi har nyss kommit hem från Tegel, vilket var riktigt värt ikväll! Trotts att vi blev mycket färre än väntat så blev vi ändå många och man lärde känna lite nya peeps!! Great! Liiiite wierd att det var typ enda gången som det inte vällde in mycket folk framåt 00! Wierd som sagt.....
Aja, ska upp klockan halv 6 imorgonbitti och ta bussen som går 5.51 typ... sen ska jag soooova... och sen ska jag vara barnvakt. Ehehehehe... aja gonatt!

BEHÖVER SKRIVA AV MIG NÅGON ANNANSTANS

annars kommer den här bloggen bli så neggo och det vill jag inte!

SO TRUE

Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

F.....U....C.....K (OJDÅ!)

Hej jag heter petter, mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit

för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
lovar o inte håller det, som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, då kommer tåren
för jag har ingen jävla aning vafan jag håller på med

ÄNNU MERA CHECK!

Ojoj, woopwoop, OLÉ osv..... Jag hittade bilderna till farmor så dom håller jag på att maila till henne nu. Dessutom har jag fått svar från "företaget" som tycker bilderna ser mycket bra ut so far. SWEEEET!
Ska nog försöka få en bild till en fotograf och min kollega gjord också. Då kan jag ju fan inte vara annat än BÄST eller hur???

P.S JAG HAR JU GLÖÖÖMT!!! Jag har tvättat underkläder också, gaaaah SPÅRAAAAT!!! OCH JAG SKA TVÄTTA MINA FINFINA AA-STRUMPOR STRAX OCKSÅ SÅ JAG KAN HA DOM OCH MINA NYA SKOR (SOM JAG FÖR ÖVRIGT HAR IMPREGNERAT IDAG OCKSÅ!!!!) NU NÅGON DAG!!!!! GAAAAAL-1 !!!!!!!!!!!!! D.S

CHECK CHECK CHECK!

Idag har jag varit duktig. Har fått en massa måste-göra-saker gjorda, superskönt! Samtidigt har jag hunnit sova länge, gå på skön höstpromenad OCH bara chillat galet - ännu mera skönt!!
Duktigt huuuuh???

STACKARS T-REX

Anledningen till att T-rex inte var med och spelade med bandet igår, var värre än väntat.

Jag och Malinen gissade på att han var sjuk... men eftersom Malin är tjejen med kollen så har hon nu hittat hans twitter där han skrivit att han var tvungen att hoppa av touren och åka hem för 3 dagar sen. Hans mamma är döende i cancer :(

Asså åååh... det enda som verkligen borde dööööö är cancern själv! I HATE IT!!!

GRYMMA KVÄLLEN YAOOO!!

Står på jobbet just nu, "en aning" trött efter igår.

Jag och Malin möttes upp vid halv 7 på östra, tog oss till Medis och ställde oss i den kön som förvånansvärt redan hade bildats. Det kom faktiskt fler folk än vi hade anat, men hehehe vi märkte ganska fort att vi var yngst på hela stället typ xD haha!

Anyway, när vi kom in gick vi först och främst på toa, det gör man ALLTID! Sen drog vi till baren och beställde en varsin läsk (coola stora cheyer här asså!). Efter typ en timme drog förbandet igång som var sjukt mycket hårdrockigare än vad man hade kunnat tro att förbandet till Daughtry skulle vara xD Men vi headbangade, hoppade och gjort tuffa kiss-poser, höhö ;) Vi var yngst och då är det helt enkelt okej att tagga hårdast på hela stället (alla andra, förutom vi två och två andra sköningar, stod typ heelt stilla, typ diggade inte ens!!!).

Sen var det dags för Daughtry... men till min stora besvikelse var inte T-Rex med. WTF!?!?!?! Men senare under konserter sa Chris (sångaren) att basisten som var med på scen nu hade fått lära sig låtarna på mindre än två timmar innan dom gick upp på scenen - så antagligen var Joshie bara sjuk eller så.. tur det i alla fall!

Dom och hela kvällen var i alla fall grym - Stod och hoppade och skrek/sjöng i utspilld öl, drack öl och headbangade. Bättre Torsdagkväll kan man ju inte begära eller hur? ;)

Just nu är det gaaanska dött på jobbet asssss.... var nyss några engelska tjejer inne i butiken. Precis samtidigt bytte jag till en ABBAskiva, och dom började vissla med, haha xD

Aja, nu ska jag jobba vidare. Ciao!

TONIGHT'S THE NIGHT!!

Aoooooh, ikväll är kvällen då jag äntligen ska se Josh (som jag kallar för t-rex, hihihi) live igen!!! :D
Åker om ungefär 40 min.

 

Och för er som inte vet vem Josh Paul är - han är basist i bandet Daughtry, som jag ska se live för andra gången ikväll :) Denna gången ska vi gå mest för att förra konserten var så sjukt MYSIG, bara mysmysmys rakt igenom! Stämningen, publiken, bandet, låtarna osv! Det kommer bli spåraaat nostalgiskt vill jag lova! Debaser Medis, here i coooome!! :D

Ska nog smita med kameran in ;) hihihihi, baggyjeans <3 (som dessvärre inte är så jättebaggy längre... men iaf! haha)


LKSMFKSMFDNV

Har jobbat idag igen. Ska jobba Fredag och kanske Lördag också. Många sjuka just nu liksom... Men får tänka på pengarna... och just nu är det faktiskt helt okej att jobba. Lite jobbigt att jobba själv bara. Har inte hunnit gå på toa eller äta lunch idag. Så när jag kom hem blev jag helt galen när jag inte kunde hitta min mobil. Fick li att övningsköra tillbaka till jobbet igen, hämta den och sen övningsköra hem igen.

När jag väl fick tag i mobilen igen så jag att Elle hade messat om bio ikväll. När jag väl hade kommit hem och svarade var det tydligen bara 5 minuter kvar tills bion skulle börja, så det var ju kört. Synd :/

Men nu sitter jag och degar framför Berg flyttar in med mamma och pappa. Sen blire film tror jag. Köpte två nya igår - Never back down och The bucket list. Blir nog att se nån av dom och smaska på nachochips med tacosås och gräddfil. Nomnom!

Men nu, resten av Berg flyttar in, och sen ut med hundeeen.

SLUTKÖRD

Har jobbat några dagar nu. Vilket faktiskt har gått bra... har kännt mig duktig och ah... bra helt enkelt. Att övningskörningen går bättre och bättre gör inte heller saken sämre!

Dessvärre har det idag blivit en hel del att hinna med, och att göra. Har fyra olika jobb den här veckan... sjukt stressad. Dessutom har jag blivit smittad av antingen min jobbarkompis på ett av jobben, eller av min pappa.mSå har gått runt med ont i halsen, hosta och dessutom varit snorig i typ tre dagar nu...... gaaah...

(sjukt snygg lista jag gjorde i paint!!)

Nu kanske ni förstår varför det inte blir så mycket uppdatering här atm!


RSS 2.0