TEGEL-ONSDAG

Japp, igår "teglade" jag med lite peeps. Till en början var det rätt segt, lite människor, ingen musik osv, men så är det alltid när man kommer innan det kostar inträde. Sedan drog musiken igång och vi dance-ade och hade kul :)

Innan jag skulle ta nattbussen hem drattade jag och Malinen till vårt kära Stat-olja och köpte lite... herm... svull ^^ haha! Bussen hem var rätt tom vilket var sjukt skönt! Störtade rätt i säng med mjukisar, tisha, tjocktröja och tjocka strumpor för att det var så kallt ute! Nollgradigt hade polisen sagt till vakten!! :O

Har nu nyss varit nere på synundersökning i centrum. Hade inte så dålig syn som jag trott, eftersom jag ser skitdåligt på långt håll! Aja, lite astigmatisk var jag i alla fall...

Nu ska jag äta något lätt och sedan dra ner och hämta kidsen på dagis, sen är det jag som är barnvakt till typ 8 ikväll. Imorgon är det jobb i butiken, så lär inte blogga förrns imorgonkväll :)

Skönast idag: En tant som står och pratar om sina glasögon med kassörskan på synsam - Hennes tantkompis kommer in och hon vid disken utbrister glatt: Nemen tjena gumman, e du nere på byn!

Hahaha sååå skön :D Blev alldeles glad när jag hörde det ^^

VETERINÄREN

Halloj!
Igår vaknade jag av att mina söta lilla pojke (hund) stod med framtassarna uppe i sängen och krafsade på mig. Han ville uuuut! Eftersom jag hade så dåligt samvete över dom gånger man har bråkat om vem som ska gå ut med honom osv, så tog jag med honom till parken där han fick springa lös och busa lite. Supersöt var han och dessutom lyssnade han på mig hur bra som helst. Satt på ett litet berg och lyssnade lite på musik och njöt av det fina vädret under tiden, samtidigt som jag tittade på när lillen sprang omkring lite som han ville :)

På kvällen var det sen dags. Dags att dra till veterinären. I somras upptäckte pappa nämligen en knöl på honom, och nu hade den tydligen blivit ännu större. Såklart förväntade vi oss det värsta, men ändå inte... han var ju så pigg och glad liksom. Vår katt var nämligen tvungen att avlivas på grund av cancer, så det hade verkligen varit mardrömmen att det skulle hända med Ville också. Men som tur var tyckte veterinären att det var mer troligt att det var en talgknöl (heter det så?), som man kunde känna.

Imorse (och alldeles nyss också) tog jag med honom till parken igen. Ska försöka göra det nångång ibland med honom. Han blir ju så glad och jag tycker faktiskt att det är mysigt när man väl är där, så why not liksom!?

Dessutom var han så himla söt idag påväg hem från parken på morgonen. Svansen stod rätt upp och vajade fram och tillbaka - ett tecken på att en hund är riktigt glad! :)



Min älskade lilla Ville-kille! <3


(försöker förstå varför jag är så himla röd i ansiktet på bilden? Mest troligt att det beror på att jag är nyvaken och ganska kall om kinderna. Hehe, dessutom är jag fashionabelt osminkade också, WANNA BEEE OOON TOP!?!?)

HUR DUKTIG!?!?!

Hur duktig lillasyster kan man ha egentligen!?



Haha, nej men bilderna tog jag när jag satt och meckade ihop syrrans pall i hennes lägenhet för några veckor sen. Gillar dom lite faktiskt, fast jag vettefan varför - men vad gör det? haha :)

Vet ni en till grym sak med mig just nu!? JAG ÄR TRÖÖÖTT :D yaaay!! Ska därför gå och dreggla kudde nu, natti!

SNART DAGS FÖR BELÖNING

Haluu! Efter att ha somnat halv 6 imorse pågrund av dålig dygnsrymt och ryggont blev jag "väckt" genom att bli totalt nerringd. Dock vaknade jag inte förrns jag blev jättehungrig och såg att jag fått ett sms. Ringde nyss upp kusin (som var den skyldige till nerringningen, haha) och pratade lite. Sedan ringde jag och bokade tid för en synundersökning hos synsam. Har försökt ringa ca 3 andra samtal, men inte fått något svar.

Som vissa vet har jag telefonskräck, så ni kanske förstår att jag känner mig duktig?

Därför känner jag att det strax är dags för att belöna sig själv med en kladdkaka!

AH NAEJ... BLEV INGEN FILM

Jaha nehe, blev ingen film (oväntaaaat... not!) Ska precis stänga av datorn efter att ha suttit och skickat en jääävla massa mail till mina män. Tur att vi inte tog alltför många bilder i Loerdawgs! höh... -.-
Eeeh... som sagt, blev alltså ingen film (kan ju inte säga namnet på filmen eftersom INGEN har gissat rätt hittills!! Eller... det är ju faktiskt INGEN som ens har gissat än... "hehe" poppis chey, hell yeah!)
Meneee... nu ska jag försöka borsta tänderna utan att väcka hela kvarteret (framför allt mamma och pappa), och sedan ska jag sova (läs: läsa vidare i boken jag håller på med just nu - Ego woman!)
Så med dom orden säger jag gonatt och tjingeling baconstring (borde inte såna lukta ganska äckligt och kleta i röven på en när man sitter ner?? euwh, äckligt...)

GISSA FILMEN!

Gissa vilken film jag funderar på att se nu! Höhöhööö ;D



ASS-KVÄLL

Haha - allt blev inställt!
Slutade trotts allt med att mina män kom hit och lekte (höll mig sällskap) och... let's say it was... kick-ass? ^^
Vi hann med en hel del faktiskt... jag och Tove röjde lite nere på Ica, Malin vandrade själv i ghettot för första gången (dutti chey!), vi kollade runt på datorn, lyssnade på vår kick-ass-musiklista, tog en jävla massa foton, flickorna lekte i OCH MED min garderob, hehe. Eeeh... vi spelade Galenpanna och sen vart det först en dålig sex-film som Tove hade valt, och sedan tittade jag och Malin på Kick-ass som jag hade valt (Tove sov såklart, hihi). Alldeles nyss kom taxi Anita och hämtade dom små flickorna, så nu är jag all by myself. Ska nog gå och lägga mig faktiskt.. och läsa åtminstone. Mys :)

SCREAM

OH MY GOD!!! Va nyss ute i köket och såg en CD ligga upp och ner på bordet på min plats... kollade lite på den och undrade vad det kunde vara för nått... så ba: Men... är inte det där lite likt Ozzy Osbourne??? Så vände jag på den och det är Ozzy Osbournes senaste platta Scream!!! :D Yaaay!



Ikväll blir det troligtvis utgång med trevligt sällskap, vet dock inte när vi ska dra eller ens VART vi ska dra... hoppas det blir av ändå... eller att NÅNTING händer. Har ingen lust att sitta hemma själv ock häcka framför tv!

 


BUSYBUSY

Var barnvakt här om dagen, eller... jag var med hemma hos familjen hela dagen för att "lära" mig deras rutiner och så. Gick jättebra trotts att jag var så sjukt nervös innan ^^ haha!

Just nu sitter jag och äter frukost i soffan framför tv:n. Har precis gått upp och städat och dammsugit rummet. Ska strax ut med hunden och sedan hoppa in i duschen för att kasta mig iväg till jobbet där jag ska hämta lite bilder som ska redigeras åt en fotograf :) Sjukt nervös över det också! Vill så gärna att det ska bli bra....

Efter att jag har plockat upp bilderna drar jag vidare till tc för att träffa mina män! Ska lätt ta en Very berry och säkert nått annat att mumsa på :) Ska bli kul att träffa dom tillsammans igen - har ju bara träffat dom en och en i typ en evighet nu xD haha!

Senare ikväll blir det att dratta ner till farmor för att "fira" farfar med en stor skaldjursmiddag - en tradition! Helt underbart

HOPE IS THE LAST THING TO DIE

I've been waitin' for so long
For something to arrive
For love to come along

WE WERE YOUNG AND WILD AND FREE

När ska det bli bättre? Hur länge ska detta fortsätta? Börjar bli desperat, vet inte vart jag ska ta vägen. Ska det vara såhär? Föralltid?

Jag orkar inte med det här längre. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska ta mig till den här gången. Trodde det inte skulle komma tillbaka med samma kraft... men tydligen.

VEM VARE SOM BLÅSTE!?

Har varit "rätt" trött så har inte orkat blogga nu på nån dag.

I Lördags var det först tänkt att det skulle bli utgång med några, men jag och Tove kände oss inte ett dugg taggade under dagen. Så vi skulle typ ta en kvällsfika på donken (haha, finns ju så extremt mycket ställen som har öppet på kvällen här i ghettot asssss). Det slutade i alla fall med att vi drog ut - vilket åtminstone inte jag ångrar ett dugg :D Hade superkul!

Jag och Tossen kom fram till att vi skulle köra ALL IN, haha - we needed it!

Vilket fall, utgången vart lyckad och donken efter var kul, haha ^^ Dagen efter var mindre rolig. Kom hem halv 5, väcktes klockan 12. "Sara... du ska tydligen jobba idag..." "Nej, jag ska jobba imorrn..." "nej, du ska jobba idag OCH imorrn." Happ, upp och in i bilen dårå. Men det fick bra, vart bara 2,5 timmar och då var jag varken trött eller bakis bra nog :)

Tröttheten slog till idag, när jag skulle jobba 7 timmar. Dock stod det väldigt still. Inte mycket folk ute en Måndag innan löning liksom. När jag kom hem skulle jag lägga mig på sängen efter middagen och läsa - min mage hade gjort ont hel dageeen - men dumt nog somnade jag och vaknade inte förrns 23!!!!! Gaaah... så nu sitter jag här... klarvaken i sängen och halvglor på en film. Håller mig så tyst som möjligt här inne i mitt rum för att inte väcka mamma och pappa.

Ledig imorrn - sweeet!

FÖR VI ÄR SVERIGES COOLASTE BRUDAR!!!


TTT PÅ TORSDAG!? VEM VET!

Känner att jag inte förstår mig på vissa människor. Så jävla dubbla så det finns fan inte. Gah, blir så sjukt sur på sånt här!
Får se hur det blir imorrn, kanske utgång, kanske inte... just nu känner jag... inte. Vill hellre langa TTT på Torsdag med männen ♥ Skulle säkert bli awesome!
Nu blir det film! Vet dock inte vilken än... men nån bra ska jag väl kunna hitta. Imorrn ska jag troligtvis leka med Tovelitoooee! Ska bli skoj, längesen man såg'na nu :)

NYTT HÄNGSTÄLLE! ♥

Gaah, Vapiano var sjukt nice :) Inte för dyrt, asschysst personal, fin lokal, fräsch mat, skitbra system och helt enkelt ett härligt ställe att sitta och äta och snacka på!
Det första jag gjorde när jag kom in till stan var att traska in på sjuelvan och köpa mig en kanelbulle och en lion - ska man vänta in sällskapet, så ska man! Efter en liten stund, när jag precis tog sista tuggan på min lion kom malinen gåendes i en fejn jacka som hon lånat av sin systers kompis (anteckna, det är viktigt!!).
Vi drog till hötorget och AA där jag tjackade ett par schyssta knästrumpor :D Yaay! Sedan kollade vi lite sneakers på min favoritgata bland annat. När vi kände oss klara gick vi till Vapiano, som faktiskt var lätt att hitta :)
Satt där rätt länge och åt och pratade - mys :)
Sedan drog vi hem efter att ha gått en liten sväng inne på Lagerhaus - riktigt kul affär faktiskt ^^
Har faktiskt bara glott på diverse frågeprogram, kollat på Idol och varit ute på en promenad med syrran ikväll... blir inte så mycket mer faktiskt, men det är skönt. Ska dra igång en film nu strax - efter att ha tänt massa värmeljus i mitt nya fina rum :)
Och juste, jag och pappa fick inte upp något på väggarna ikväll, får la bli imorrn istället ;P

STAN OCH VAPIANO NU

Halloj! Har varit vaken ett tag, fixat klart lite i rummet, varit ute med hunden och gjort mig i ordning. Väntar på att Malinen ska höra av sig, så ska vi dra in till stan. Jag ska köpa ett par niceiga strumpor, kolla på skor och såklart mumsa på en Very Berry ♥ (om jag nu får med mig Malin till centralen vill säga, haha) ;) Sedan kommer vi troligtvis äta lunch på Vapiano (italienskt! ♥), smaskigt :)


Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer... jag och pappa ska sätta upp lite saker i rummet, ska nog kolla Idol och sen vet jag inte om det kanske blir utgång (men tror dessvärre inte att mina pengar räcker till det just nu :/ seeegt). Kan ingen fylla år eller ha hemmafest/partymiddag snart!?!?! :(


EVERLAST

Hihihi, nu är rummet klaaaart! :)
Bara lite tavlor och en spegel kvar som ska upp.

Skön låt som en kille sjöng i Idol. Så nice att det programmet är igång igen!


HUR COOL TJEJ!?!?!

Jaa, hur ball är inte den här tjejen!? Älskar hänget, försöker hitta tishan så jag kan köpa den själv, nice hår och sist men inte minst, stöööört snygg när en tatuering sticker fram sådär under ärmen!!!! GAH!


IDOL

Jag och pappa sitter och glor på Idol just nu. Gillar det programmet, får en så mysig känsla när man bara sjunker ner i soffan och tittar (snart börjar dessutom House igen, wooopwoooop - helt underbart!!!).

Asså, hahaha, jag älskar Idoljuryn, dom är så jävla sköna xD haha plus att jag inte kan låta bli att älska Lailas garv ^^ asskönt ju!


BLAAARGH!!

Nu är jag lite sur. Tvingade mig upp en timme tidigare imorse, än vad jag gick upp igår. Åt frukost, gick ut med hunden och sen drog jag ner till centrum. Skulle hämta ut en grej på Apoteket som jag skulle hämta redan i måndags, men såklart fanns den inte då, så dom skulle beställa den så jag kunde hämta den idag. Såklart fanns inte det jag skulle hämta nu heller, man förstod inte vad som hade blivit fel... efter ca 40 min (20 könummer efter det att jag gick fram och fick hjälp) fick jag äntligen det jag skulle hämta. 177 spänn, joman tackar -.-
Sedan drattade jag in på ica och handlade lite grejor... kommer hem och det ser ut som om min familj är med i ett avsnitt av "Extrema samlare", hela mitt rum ligger lite här och var genom huset... Gah.

Sedan var det något mer som inte var helt okej... men jag kommer inte ihåg vad det var just nu...

BARA SÅ NI VET

det är helt jävla omöjligt att hitta en bra pingisklubb som inte ligger alltför långt bort.
Hade klubbarna i närheten inte hållt till i källarlokaler och endast bestått av småttingar så hade jag troligtvis tagit upp pingisen igen... bummer.

IIIINTE BJA!

Har haft huvudvärk hela dagen! Men har slitit ut allt ur mitt rum, duktig cheeey.
Sedan har pappa varit duktig pappa medan jag har fortsatt att må dåligt.

Fick tacos till middag (gaaah, spåraaaat!!)... heeeh... ska nog sova på soffan inatt - uuundra varför!? ;)


TOVIE!? HEHEHE HEIJ

Ropar ut till Tovisen här på bloggen att om hon typ har jeeetetrookiggt nån dag, så får hon gääärna hjeeelpa mig att fixa det fula i headern (för på min dator där jag har ps så ser jag inte det som ska ändras vilket gör att jag inte kan redigera bort det!!) - ser det bara på pappas laptop och den har inge ps :/
Förutom det? Mjo, jag är inte arg eller sur längre. Vart bara så sjukt trött på allt när det bara vart tjat tjat tjat direkt, så får änna hoppas att det blir bättre imorrn för tomorrow's gonna be a good good day! :)

KIDNAPPA MIG??

Herregud, dom har varit hemma i några timmar, och jag vill redan att dom ska åka iväg igen. Orkar fan inte.
Det FÖRSTA som hände när den ena kom hem idag var att börja TJATA. Det FÖRSTA den andra personen gjorde när den kom hem var att TJATA!!

Jag dör fan snart. Ge mig ett jobb och en lägenhet så jag slipper det här!

ALL THE WORLD IS WAITING FOR THE SUN

Kunde såklart inte sova inatt, så läste ut ytterligare en bok. Ska nog ta tag i Marian Keyes "Är det någon där" snart också.

Har i princip inte gjort något hittills idag. Varit ute med hunden, varit nere i centrum en snabbis och sedan bara suttit här. Riktigt skönt faktiskt.

Skulle ha träffat Malin idag, men vi bestämde att vi flyttar det till en annan dag, och att vi ska tvingas med Tosslitoo då också :)

Ska nog ta tag i och börja plocka ut ur rummet sen, senare ska jag och pappa iväg och fixa nånting ;) Wooonder what....? hihi!

NEVER KNOWIN WHAT LOVE COULD BE

Här ligger jag i mörkret. Kan inte sova. Känns som om jag har läst en biljon sidor i boken jag läser för tillfället. Ändå är jag inte ett dugg trött när jag lägger undan den och försöker sova. Jag är faktiskt inte rädd... inte det minsta. Men ändå kan jag inte sova, fast jag vet att jag måste somna! Det är nog det som är kruxet... man får liksom inte tvinga sig själv till att somna, för det är då det inte går.

Men nu när jag ligger här i sängen, med radion i köket på på svag volym... kan man ju såklart inte låta bli att börja tänka en hel del. Tankarna liksom snurrar och snurrar, och gör det såklart ännu svårare för en att sova.

En sak jag tänkt på är att... jag får ofta höra hur viktig jag är, hur bra jag är, att jag är så rar, snäll, söt osv, eller.... åtminstone förut... vad jag skulle tolka det som skulle jag tydligen vara en bra vän. Ändå känns jag så jävla mellanmjölk. Nivet... jag verkar så himla bra, det finns liksom lättmjölkar som inte betyder ett dugg. Men sen finns dom där andra människorna... dom som verkligen betyder massor för en, som står en närmast av allt och som man alltid ser till att man har nära, att man alltid ser till att veta att den personen mår bra osv. Och sen finns som sagt såna som jag. Såna där som man säger är så bra, som verkar så himla bra... men at the end of the day så är man ändå inte så viktig, inte sådär skitbra heller. Mellanmjölk helt enkelt. Jag är alltid mellanmjölk... har varit under många år, och är rädd att jag alltid kommer vara också. Jag vinner priser för hur jag är, för den jag faktiskt är, får fina ord sagda om mig, men inte fan kommer jag någonstans för det.

Jag hoppas att folk som läser förstår att jag inte är arg, ledsen eller sur på något eller någon. Är inte ens på dåligt humör, som sagt bara väldigt tankspridd... och ärlig... just nu när jag bara ligger här med allt och ingenting snurrandes i huvudet.

Det känns som om jag inte kommer någonstans. Nu på senaste försöker jag desperat sätta fart på saker och ting... men jag sitter liksom fast, kommer inte loss över huvud taget, hur jag än vrider och vänder på det hela. Många tänker och tycker säkert att jag troligtvis inte anstränger mig tillräckligt mycket, för då skulle det inte vara som det är. Ni har säkert rätt, ni som tänker så, men ni kan inte ana hur svårt det faktiskt är.

Egentligen skulle jag vilja lägga in mig själv på hem. Få riktigt med hjälp under så lång tid som det tar att bli fri från allt jag plågas (mer eller mindre) av just nu. Jag skulle ha en coach... en självförtroendecoach (tro det eller ej, men såna finns), som skulle få boosta mig, försöka få mig att se det bra sakerna med mig... dom jag aldrig ser själv. En coach som skulle få mig att förstå att jag är en precis lika mycket värdig människa som alla andra, trotts att jag själv inte tror det. Sedan skulle jag ha en personlig tränare. Någon som skulle pressa mig tills jag bokstavligt talat spydde. En tränare som tvingade mig att gör dom där extra fem repetionerna som man tycker är omöjliga när man ligger där och gnyr. Någon som skulle hjälpa mig i form igen... någon som skulle hjälpa mig att få mig att se ut och vara så som jag vill vara och se ut. Förutom både fysisk och "psykisk" träning så skulle dom få låsa in mig i ett rum också. Där skulle jag bara får dricka vatten och mjölk och äta nyttigt. Inget socker. Oavsett om jag skulle slita håret av mig själv, och klösa sönder mig själv, skulle jag uppskatta det när jag väl tagit mig igenom det. För fan vad jag avskyr mitt beroende av socker. Jag vill inte ha all skit jag stoppar i mig (flera gånger om dagen, ibland när jag inte ens är sugen på det!!), ändå gör jag det. Varje dag, flera gånger om dagen! Det är fan som knark, det där sockret. Jag hatar det.

En annan sak (som är en aning positiv) och som jag tror är viktig att nämna här (ifall det här nu blir läst...)är att jag är glad att jag åtminstone har er två... det känns i alla fall som jag har er... typ... liksom (bah)... mina mähns...
Utan er vore det inte heelt öde, men jävligt tomt. För tomt... skrämmande tomt. Ni är bra.

Nu när jag har skrivit av mig i form av en hel novell som kommer publiceras officiellt (vilket kommer kännas lite pinsamt sen tror jag...) så ska jag försöka sova igen. Känner dock på mig att jag kommer läsa ännu mer. Får väl sova påväg till och från jobbet imorgon...

JAHA NEHE...

Gah, är jätteuttråkad. Drog ut och sprang, men gick så himla dåligt... kan det bero på allt skit jag proppar i mig? hehehehe... Ja ne.. sitter i alla fall och tittar på Biggest looser och gluffsar i mig kladdkaka (bra där!). Har så himla tråkigt, står verkligen still överallt här inne på internet. Ska nog hoppa in i duschen och sen sova. Blir ju faktiskt några timmar jobb imorgon - mygod, hur ska det gå?!

Natti

OH LORD....

Ska jobba imorgon... kollade nyss sl.se och det visade sig att jag måste gå hemifrån senast klockan 10.00 imorgon, vilket betyder att jagg måste gå upp klockan 9!!!!!!!




När var senast jag ens var vid medvetandet vid den tiden liksom!?!?!?!?! PANIK!

Menmen... fyra timmar... det ska jag orka. Jag kan, jag vill, jag ska!

CEASARSALLAD SOM VÄNTAT

Har nyss kommit hem efter en jättemysig middag med farmor på golfklubben. Vart så klart så att jag åt deras supergoda ceasarsallad :) Skitgott som väntat!

Just nu sitter jag och tittar på The City, senare blir det Legally blonde (hahaha, i love those movies xD)

AWAKE

Hallå där, jag lever! :)

Kom hem rätt sent ifrån Malinen igår, så vaknade hyffsat sent imorse. Gick direkt upp och städade, plockade ut diskmaskinen och sedan gick jag på en skön promenad. När jag kom hem fixade jag mig själv litegrann. Blev ivägbjuden på middag ikväll av farmor, så kan ju inte dyka upp helt nersölad och äcklig ^^ haha.

Sitter just nu och äter kladdkaka (surprisesurprise!) och tittar på TV.

Försökte fixa det lilla "felet" i headern, men grejen är den att på datorn som jag har photoshop SYNS INTE FELET!! Vilket gör det lite svårt att rätt till :S Menmen, får försöka sen igen lite senare :) Pusshej!

PLAY-DATE

Hihi, nu är jag hemma efter en mysig play-date med min man Malin! Blev även bjuden på smaskig tacos :D Yum! Självklart avnjöts den framför Idol! Hihi, fredagsmyyyyys!

Sedan såg vi lite på film, went bananas i photobooth, dansade till Soulja Boy och mös med nya Macen. Sweet dag/kväll med andra ord :) Nu sitter jag i pyjamas och varvar ner lite framför Biggest looser, sedan är det dags för att dreggla kudde! Natti

HEY-O!

Tjatja, har nyss varit duktig och ringt till UMO - dock var inte den jag skulle prata med där, så får ringa tillbaka på Måndag :) Nu har jag bara ett (jobbigt) telefonsamtal kvar, sedan ska jag göra mig i ordning för att först dratta till TC för en Very Berry och kanske en skjorta! :)

Efter TC drar jag vidare till Nosevillage för att hänga med Malinen och hennes nya dator - FETT!
Ännu senare ikväll blir det kanske utgång i stan med Maluuw, Elle och Elle! Dock måste jag känna efter lite hur jag mår först, hade ju som sagt värsta huvudvärken igår och on top of that - skön mensvärk!

Aja, ska ringa nu - wish me luck!

SÅDÄR JA.... EH...

Ah... eh... nu är designen lite ändrad... hehe, inte världens bästa men jag orkar verkligen inte fixa den här bloggen, haha xD
Hoppas headern är okej trotts att den inte är särskilt bra ;)

EDIT: ska fixa en färggrej i headern som jag så nu, men det får bli imorrn!

DEN DÄR FÅGELN ASSSSS

En liten fågel viskade i mitt öra att en viss header kanske blir gjord nu, fotona till den har i alla fall tagits ;)

DAGENS UPPTÄCKT

Nyligen hemkommen från TC dit jag drog en liten snabbis för att köpa en skiva åt mamma och pappa.

I TC gjorde jag en glad upptäckt - En very berry smoothie LARGE kostar bara 5 kronor mer än en very berry REGULAR - VÄÄÄÄRT!!!

Sitter just nu och glor på ett uppsamlingsprogram av Top Model (typ...) och JA jag gillar det programmet ^^ haha.
Ska kolla vidare nu, ciao!

UP, UP AND AWAY

Gick nyss upp, ska få i mig lite frukost, göra mig i ordning och sen drar jag till TC. Ska fixa en sak åt mamma och pappa, sen skulle jag inte bli förvånad om en liten Very Berry råkar slinka ner i magen på mig också - hehe.

Drömde skitwierd inatt (vilket jag gör typ varje natt). Drömde att jag blev mamma, bara det att bebisen växte typ på en dag och lärde sig prata och allt, haha. Dessutom va han en hund ibland, så jag blanade ihop mig bebis med min hund Ville, haha. Så sjukt wierd dröm. Dessutom försökte jag ringa Malinen för att ba: Guess what guess what, jag har blivit mammaaaaa!!! Men hon svarade aldrig, haha ^^

Aja, nog om det. Nu - frukost!

X-GAMES

Satt nyss och kollade på skånefruar (hahaha), och sen när det var slut så såg jag att det helt plötsligt var x-games på ettan. Hur glad!? Skateboard street men final, sweeeet! Dessutom är Sheckler med och fan va mjukt det ser ut när han åker. Skulle iiiinte banga på att kunna skatea asså!

En annan sak, kan fan inte låta bli att tycka om hans tatuering (inte för att jag själv skulle vilja göra just en sån, haha) men hans namn är så "snyggt" liksom... det ser så bra ut som ord... ah, svårt att förklara, men som sagt. Snygg är den! :)




Och han själv är ju inte ful han heller ;) haha!


ÅHHERREGUUUD JAG DÖR LITE TYP

Tittar på Idol, och trotts att det är sjuuukt många bra Idol, så gör vissa bort sig i som vanligt. Dom liksom... säger att dom är så jävla bra och att dom har blivit dit-tjatade av producenter och sångpedagoger... jag dör lite halvt då. Var tyst tills du är klar och vet vad juryn säger om dig! Gaaaah (och nej, jag menar såklart inte att dom står och ljuger och att bra självförtroende skulle vara dåligt!)

LITEN UPDATE OM VAD SOM HÄNDER

Var nyss nere i centrum för att fixa en sak, men det jag skulle fixa fanns inte så ah... blir TC imorrn en snabbis :)
Köpte lite godis, gick hem och nu ligger jag här och glor på Scrubs i mina superschnygga sidenkalsonger, haha! Såklart har jag redan börjat tjuväta på godiset, men för att känna mig lite duktigare så ska jag faktiskt äta köttbullar med mackaroner och gurka ikväll, så de så! (alla antecknaaaar)

En annan sak som ni bör veta är att mina två par favoritskor i trasiga i hälen så jag börjar misstänka att jag snart kommer behöva sälja min fötter på blocket. Har liksom nästan ingen känsel kvar i mina stortår (av ännu okänd anledning) och så fort hälarna läker och blir bättre så får jag nya skavsår. Great!

Ytterliiiigare en sak är att min kära Maluuwkorw har blivit med ny stationär dator. Hurraaaay för henne :D


DET HÄR INLÄGGET BEHÖVER TYP INTE ENS LÄSAS

faktiskt så behövde det nog inte heller skrivas... men jo... jag har tråkigt och har bestämt mig för att bli FETA bloggaren (hehe!)

Det jag ska skulle skriva var bara om två extremt stora problem jag har just nu.

1 - Jag är sjukt hungrig, magen (och huvudet - börjar bli yr nu) bokstavligen skriker efter något att äta.
2 - Jag är sjukt kissnödig.

Varför är detta problem undrar ni nu (jag känner det på mig!!)? Jag har ju inte bara en, men till och med två toaletter att välja mellan, och mat finns det så det räcker och blir över åt lilla mig. So what's the problem?

Jag-orkar-inte-ta-min-goofy-butt-ur-soffan!
Gah, sicket problemfyllt liv jag lever va?
Funderar dock på att trottsa alla motgångar och gå och kissa och göra en macka i alla fall... yeah, i'll do it!

BLOGGLÄSAREN

Hihi, jag är inte bara bloggare utan även en flitig bloggläsare!

Har snart plöjt igenom över 100 inlägg - har bara fokis 47 inlägg kvar nu - sedan är jag nollställd på bloglovin. Känns ju bra, haha ;)

Vad ska jag göra efter att jag läst klart då... hum, lär nog läsa klart den sjukt braiga boken som var en av de böcker jag köpte att ha med mig då jag och min syster drog till Tunisien för någon vecka sedan. Som sagt är den väldigt bra och det är en självbiografi om en av de mest fascinerande människorna som någonsin levat (om man frågar mig) - nämligen Ozzy Osbourne. Boken handlar om (och är såklart skriven av) Ozzy själv och om hans helt unika liv. Har bara några sidor kvar, sedan har jag tagit mig igenom hela boken på engelska utan några problem vilket jag faktiskt är lite stolt över. När man inte längre har några engelskalektioner eller någon engelskalärare som pushar en att utmana sig själv inom engelskan så är det svårt att inte tappa en väldig massa. Turligt nog fick jag ju lite självfötroende innom att tala engelska, när vi var i Tunisien. Good for me liksom!
Att boken jag snart läst ut dessutom till stor del innehåller ord som "shitfaced", "apeshit" och "bollocking" (bara ett litet utval av en del ord som förekommer grymt ofta, haha) får mig att känna mig lite duktig! :)

Aja back to the book (och om ni undrar varför jag sitter och gör sak efter sak när klockan börjar närma sig 2 på natten är för att jag inte vill sova medan det är mörkt.. haha, låter säkert skitwierd men ah... ligger i alla fall i soffan med täcke och kudde. Datorn är som ni kanske förstår på, samt en lugn och icke-läskig film)

LÄNGTAR REDAN BORT




(bilder tagna från google - glömde kolla mer noga vart dom var ifrån!)


MY LATEST OBSESSION



I've got the sun in my pocket and the moon in my hands


McBOOK?

Undra vad dom skulle säga om man helt seriöst gick och beställde en McBook på donken... "hej, en McBook med sprite att dricka... och en chokladmuffins också!"

Har nyligen kommit hem efter att ha hängt med Tovy under dagen. Varit i TC där vi lallade runt, såg massa elever från gymnasiet man gick i (är fortfarande rätt chockad av hur skönt jag tycker det är att slippa skolan!)... har varit en riktigt trevlig dag faktiskt (bra initiativ där Tossen!). Efter TC drog vi hem till oss ute i "ghettot" igen. Kollade olika ställen att kolla synen på och sedan gick vi till tatueringsstudion där jag skulle fixa till min tatuering. Tycker dock inte att dom var så trevliga där, kändes inte som dom tog mig och det jag sa på allvar, så kommer nog avboka tiden jag fick och låta tatueringen vara som den är. Men vi får se hur det blir med det.

Sitter just nu och letar efter laptops (ja, jag kommer tjata om det tills jag hittar en... typ)... sugen verkligen att min gamla pajade. Fast egentligen så var det rätt så jobbig. Vi kallade den för Jetplanet för att fläcktarna lät så mycket. Dessutom stängde den av sig lite då och då, och sist men inte minst, den hade ingen inbyggd webcam! OHNOOO :O

Ikväll är det Idol, gissa vem som kommer sitta nergosad i soffan med täcke och kudde och en B&J i handen?

FENWAY PARK

Sitter och tittar på The Perfect Catch, och "Fenway park" var precis vad dom sa på tv när jag skulle skriva en rubrik. Så det fick bli det helt enkelt...

Kom nyss hem från sistaaah. Fattar inte hur man kunde gå upp runt den tiden VARJE DAG förut!! Helt sjukt...
Hum, ja... nu sitter jag som sagt helt enkelt i pyjamas i soffan med datorn i knät och en film på. Ska nog halvsova litegrann, sen ska jag till TC med Tovieee och kanske Malinen. Mys :) Blir nog att slösa pengar på en Very Berry smoothie då, haha ^^

Senare idag ska jag typ försöka skriva ett CV, söka jobb, städa/flytta om i rummet och sen... ah, typ kolla lite andra grejer.

Känner fortfarande att intresseklubben antecknar...

(ska nu försöka hitta en bra, inte alltför dyr... hermf, alright... en billig laptop med inbygd webcam - några tips?)

TIREEEED

Nu sitter jag hemma hos syrran. Har varit runt i stan och letat efter mössa och jacka, men har inte hittat jackan jag vill ha, eller en mössa i rätt färg... bummer.

Är aptrött nu. Blir film och laga mat ikväll... får se om jag sover här eller drar hem (måste ju upp aptidigt och dra hem imorrn annars eftersom syrran ska till skolan... sucks!). Köpte Sommaren med Göran som en liten "inflyttnignspresent" till henne. Hehe! Men det finns typ en skitbra hyr/köp-filmsbutik här.  99 spänn kostade filmen. Fanns till och med filmer för 49 kronor. OHYESSS!!

aja ska nog sova lite till Scrubs nu ;) haha. See yah!

ACK, SUNDBYBERG

Hehe sitter här med ett glas vatten och en bit kladdkaka - frukost! ;)

Usch, sov skitdåligt inatt (la mig i och för sig onödigt sent, men heey jag är ju ledig nu faktiskt! ...då får man göra så!), så imorse när syrran ringde för att säga att hon blev klar tidigare i skolan så kunde jag bara gny fram att jag skulle ta mig in senare.

Ska snart göra mig i ordning och sedan ta mig in till stan och möta upp henne nånstans. Kolla skor till henne, kolla jacka och mössa till mig och sedan typ hyra film och sedan dra hem till henne (och nej, hon bor inte riktigt i Sundyberg... men nästan!? Därav den förträffliga rubriken, hihi) och mysa och laga middag.

Så ser min dag och kväll ut för idag, hoppas ni har antecknat flitigt nu kissekatter!

les retrouvailles bitches!

A NEW BEGINNING

Hehe, gjorde av någon anledning en ny bakgrund till datorn. Kände att om jag nu ändå startade en ny blogg och fixade ny webbläsare, så kunde jag ju inte bara skita i bakgrunden liksom ;O Hehu, såhär vart den...
PS. Såhär bra kommer uppdateringen INTE vara när jag väl kommit igång med bloggen. Bara så ni vet!
PPS. Jag får en känsla av att jag bör varna er om att innehållet i denna blogg inte bör tas på största allvar... wonder why?

"%&"#(

Glöm det där om att jag "äntligen slipper Safari" som jag hatar för att det tar bort mellanrummen i inläggen...
Google Chrome tycker tydligen också att mellanrum är onödiga.

NÄR JAG NU ÄR IGÅNG...

kan jag ju lika gärna berätta att jag nyss bytte webbläsare (igen!) till Google Chrome, ÄNTLIGEN slipper jag Safari!
Varje gång man skrev ett inlägg i Safari och publicerade det så klumpades alla stycken man gjort, ihop. Mellanrummen togs alltså bort = stört irriterande!


Jaja, en liten lista över saker som bör fixas inom den närmaste framtiden:

- Ringa viktigt samtal
- Uppdatera CV:t och det personliga brevet
- Ringa ett till viktigt samtal (hehe, nämnde jag att jag nyligen har börjat komma över min telefonskräck??)
- Söka flera jobb
- Köpa nagellacks-remover
- Gå ner och fixa till tatueringen
- Gå och kolla synen


Lite allmänt trevliga saker sådär... lite andra saker som jag bör fixa (som gynnar bloggen) är:

- Fixa en fungerande webbcam (känns extremt nödvändigt för att denna blogg ska överleva!)
- Fixa designen eller åtminstone göra en lite färgglad header
- ...fota till headern


Nu vill jag veta mina kära läsare (för ni är ju så FÖRBANNAT många!!!!), ungefär huuur stora är era careboxes!?

FRÅN OCH MED NU

Ja, det här blir väl... kanske den typ 6e bloggen jag startar.... (och förhoppningsvis även den sista!)
Egentligen hade jag tänkt sluta blogga helt. Förstod inte riktigt varför jag bloggade. Jag slutade fota efter studenten... jag vart besviken när jag inte fick några kommentarer, och jag tror innerst inne att jag vill ha en större blogg, en blogg som syns och inspirerar, men en sån blogg kan jag bara glömma.


I och med att jag släppt "bloggdrömmen" ska jag försöka med att bara skriva skit. Bara sånt som jag och kanske även mina vänner tycker är kul/intressant att läsa. En jävligt personlig blogg helt enkelt (=helt ointressant för resten av världen alltså). Från och med nu skriver jag av en endaste anledning, den frästa anledningen till att jag har fortsatt blogga överhuvudtaget faktiskt... för skrivandets skull.


För det är verkligen någon perverst över att skriva på tangentbord om du frågar mig... jag älskar klickandet från tangenterna, att se bokstav efter bokstav poppa upp på skärmen allt eftersom, och att känna flytet i fingrarna som bara hammrar på av sig själva. Gaah, love it!


Ska väl änna fixa någon form av design nån dag också, men vill inte lova för mycket. Det enda jag kan lova är att designen blir väldigt enkel.



auf wiedersehen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0