HAHAHA

Ohmygod!!! ...you make me sick! xD

CHILLMODE

Igårkväll var mammas kusin, hennes man och deras son (min syssling) Robin här :) Vi åt vietnamesiska rullar och efterrätt, muuums! Sen tittade jag, syrran och Robin på Hipphipp och Morgan Pålsson. Så jävla kul ^^ haha!

Sedan blev jag ägd på Galenpanna av Robin -.- haha!

Idag gick jag upp rätt sent, bakade scones till familjen, tvättade och har nyss varit ute på promenad i det sköna vädret, duschat och lagt mig i sängen med pappas laptop på magen. Ligger och tittar på gamla The Hills avsnitt, sen blir det nog lite 2½ men och kanske även lite Family Guy. Chillmode med andra ord! I like it :)

Ikväll är det Soooolsidan!! :D

VARFÖR?!?!?!

Bestämde mig för att fixa lunch när det började bli lite folk i affären. Värmde köttfärs och blandade ihop lite rester från tacosen igår... och när jag är klar och preciiiis tar första tuggan så strömmar det in typ 10 pers i butiken -.- VARFÖR!?!?!?! Det är alltid likadant :@


IDAG OCH IGÅR

Igår jobbade jag hos mamma igen. Vet inte om jag redan skrivit det... haha, bra minne Sara!
Var i alla fall rätt kul. Trotts att barnen kan va lite svåra att få pli på så är dom väldigt gulliga. Måste erkänna att jag blev rätt glad när alla tjejorna kom stormandes och gav mig en stor kram när jag kom det - saknar dom faktiskt lite :)

Senare under dagen hade jag en F klängandes på mig hela dagen, vilket jga tillslut kom fram till är väldigt bra, han lyssnar ju mer på mig om han tycker om mig - right? ;) Mattanterna som är världens gulligaste undrar om det är den nya generationen fröknar nu, hihi :)

Nu står jag på jobbet, i butiken alltså. Övningskörde hit, vilket var första gången jag satt bakom ratten sen snön kom! (sjuuukt längesen med andra ord!!) Men det gick faktiskt bra :)

Direkt när jag kommer hem blir det att städa städa stääääda!! För sen kommer mammas kusin, hennes man och min syssling Robin på middag. Kommer nog bli kult, längesen man träffade Robinen nu när jag har tagit studenten och inte ser honom i skolan varje dag :)

Nu ska jag jobba vidare! :)

HOOOOUSE

Kom hem för ett tag sen. Var i nosevillage och hängde lite med Malin och sedan också med Maddie. Pratade om allt möjligt och hade det kult :) Nu är jag som sagt hemma igen. Sitter och tittar på House (haha, gör det JÄMT nu för tiden när jag är hemma) - UNDERBART! Kan verkligen inte tröttna på det! <3

Senare ska jag faktiskt ta tag i städningen av mitt rum... går inte så bra på den fronten kan jag ju konstatera...

Fick också reda på att det blir att jobba imorgon med mamma igen. Roligt nog är det faktiskt Showtime, så får se några av kidsen framträda till och låtar. Blir nog kult! :) På kvällen blir det troligtvis middag i stan med Cornelia och Oscar, men får se hur det blir så Fredrik inte kan imorrn... Om jag nu inte kommer iväg blir det istället att kolla VM-semifinalen mellan Sverige och Frankrike! Tyvärr lär Sverige torska då Frankrike är typ... väldigt bra! Men i alla fall, kul att se! :)

"VILKEN KOOOMPIIIS"

Igår gick jag upp och bakade scones. Åt dom till frukost framför ett avsnitt av House. Hur bra Onsdagmorgon? Asbra!!

Senare bar det av in till stan med Tovekårfen! Var inne och kollade efter "min" Onepiece nu igen, men den här gången fanns den i medium MEN FORTFARANDE INTE I LARGE... gaaah... så segt! :( Vill ha den nununuuu!

Tove bjöd mig på lunch/fika sen, vilken koooompiiis :) Hihi! Gott var det och vi satt och pratade rätt länge. Trevlarns!

Med hos hem fick bara ett födral till Toves laptop följa. Men det var ändå en mysig tur in till staden :)

Väl hemma vart det bara i med lite mat och sen traska hem till kusinerna för att fira faster med lite fika. Mysigt och kult, mycket skratt och prat om gamla tokiga minnen - me likie :)

PEPPT SOM FAN!!

Hallå!

Idag blev jag väckt av hunden (ovanligt? nej). Kom åtminstone upp i hyffsad tid, så får väl tacka honom. Senare på eftermiddag efter att ha gjort lite olika saker, drog jag för att möta Oski i tc. Stötte efter några sekunder på mina määhns, haha. Drog till tåget där jag såg Keela (!!!) mwahahaaa :D

Väl hemma hos Oski fick jag hälsa på massa kissekatter :D Wäääh, en som va liten och jetetöööt och mjuuuk!! SO FLUFFY!!! Och sen en jetestoooor :D Coolt va? ^^

Såg filmen Love and other drugs, men hann inte se hela filmen -.- Lite synd då jag hade velat se klart den, men får väl våldgästa Oski igen och se klart det :) Varför jag inte hann se klart den va för att pappa ute med bilen och väntade. Drog förbi donken och sen hem för aaaaaaatt - KOLLA HANDBOLLEEEEEEEEN!!!! TAGGAAAA!!!!!

Tur att jag har min käre BFFie som också är handbolloman! Varken Oski, Malinen eller Tovis skulle kolla :O SYYYYND NI MISSAR NÅTT KAN JAG SÄGA!!! GAAAH spännandeeee :D Men hur ska det gå utan Kimpan!?!?! :O

Det får vi se, för nu börjar det. TJA!

SÖNDAG

Jobbar idag igen... och imorgon också, fast på en skola. Idag står jag i butiken.

När jag kommer hem ska jag fort och duktigt städa mitt badrum och plocka upp kläderna som ligger utslängda överallt, i mitt rum. Sen ska jag leka med Toväää :D OCH IKVÄLL ÄR DET SOLSIDAN!!! WOOPWOOP!

Jag måste nästan säga att jag bara huxflux tvättade igår! Asduktig chey, javisst!
Och Sverige är vidare i handbolls-VM!!!! GAAAH, Sjöstrand, Ekdahl och Carlén - TACK!

hehehehe <3


Bild från : pheonixtshirts (eller nått sånt :S ehehe)

LOVE IT!

YUMYUMYUM

Trotts att jag "som vanligt" (nu för tiden i alla fall) inte somnade förrän 4-5 nångång i morse, och sedan gick upp vid 11 för att åka och jobba, fick jag en väldigt bra start på dagen!

Mamma kom in och väckte mig och sa att hon hade bakat scones.

Jag menar hallå, nybakta scones till frukost, kan det bli annat än en bra start!? Naej, precis! Sååå gott va det. Tack mamma :)

(dessutom har snön börjat smälta verkar det som, så ännu gladare blev jag påväg ut till bilen!)

BILDER FRÅN NYÅRSAFTON

Tyvärr blir det ju nästan bara bilder där jag är med, eftersom jag inte vill lägga upp bilder på massa andra utan att dom vet om det....

I vilket fall var kvällen riktigt rolig och lyckad! Kände inte många men det var kul, eftersom det på så sätt blev att man pratade och hade kul med många nya människor :)
Först var vi alltså ca 12 personer som åt en 3-rätters middag tillsammans, vilket var väldigt gott. Sedan drällde det in fler person så skulle jag gissa skulle jag säga att vi var mellan 25 och 30 personer i en trea någonstans runt Universitetet, haha! 12slaget var också kul. Vi drog ner till porten av höghuset där vi bara HÖRDE fyrverkerier, men sen började folk i en annan port skicka upp raketer, så vi såg några ändå :D Massa bilder togs, vi poffade skumpa och kramades. Härligt! :)

Runt halv 4 drog jag, syrran och Tilda hem till syrrans lägenhet och sov där. Skönt så man slapp krångla massa med bussar och skit hem!

Kvällen var kort och gott riktigt lyckad och jag är glad att jag följde med dit! :)


FÖRVÅNAD?

Va/är aphungrig så bestämde mig för att äta lunch i lagom tid (klockan 2)... strömmar det in folk i butiken då, eller strömmar det in folk i butiken!? Ååååh, blir alltid så!

Är jag förvånad? Nej.

EH... AH...

Igår: Skulle ha dragit in till stan med Tove, men ingen av oss orkade, så vi drog hem till mig och tittade på Solsidan och lite film istället och bara chillade. Tror det var bra att vi bara tog det lugnt eftersom jag började må dåligt på kvällen sen (jääävla förkylning!!).

Nu: Står just nu på jobbet och lyssnar på Så mycket bättre-skivan.

Ikväll: Direkt efter jobbet drar jag till syrrans lägenhet där hon och kusinerna B och L ska ha middagen klar. Ska äta mysmiddag tillsammans och sedan ha spel- och filmkväll. Kvällen kommer därför med största säkerhet bli väldigt mysig och det är nästan garanti på ett x antal asgarv! lala-lovely!

Imorgon: Imorgon ska jag blogga om nyårsafton! Bilderna är nämligen uppe på facebook nu, så imorgon när jag kommer hem från syster ska jag blogga dom :)

BLOGGSTOPPET GICK INTE SÅ BRA

Nu var det ju såhär va, att jag inte hade tänkt blogga förrän jag hade  fått lite pics från nyårsafton!
Men det har hittills inte dykt upp några och jag är lite sugen på att blogga faktiskt... sååå... ja. Jag kan ju skriva lite i alla fall tänkte jag.

Frågan är bara vad fan jag ska skriva om?

Jag tänkte inte avslöja något om nyårsafton förrän jag har bilder! Var nyårsfirandet lyckat/misslyckat? Vart var jag? Vad gjorde jag? Packad/nykter? Ja, frågorna är säkert många kära läsare (ja alla 5!!) ;) Men i sinom tid får ni veta :)

Nej... det är ju rätt uppenbart att jag inte har särskilt mycket att skriva om just nu, right? Sååå... jag ska väl sluta nu kanske... Strax blir det i alla fall bio med Sis och Matilda - fabolous!

RSS 2.0