AMEN HEJ TYP BÖRJA SPARA NUUUU?!?!?!

Typ heij tove lets go!

HAHAHAHAHA NATTHUMOR

Naaaaaaaaw, nuffisen!!

I'M GONNA DIIIIIEEEE

Som jag nyss skrev till en vän - snart börjar jag antingen böla eller äta på sängen av ren uttråkning!
Har nog aldrig varit så här uttråkad i hela mitt liv. Vet fan knappt vart jag ska ta vägen och att hela mitt liv känns jättevärdelöst på grund av att jag deppar sönder för jag är så uttråkad, gör inte saken bättre!!


gammal bild som jag fotat och redigerat själv till en uppgift i foto b i skolan.


Lite såhär jävlig känner jag mig just nu....

HEHE WOOPS

Ojsan, va tydligen glad och lycklig inatt känner jag....

DET ÄR MYCKET JAG HATAR JUST NU

Saker jag hatar just nu:

- jag hatar att jag inte kan sova längre
- jag hatar att det är kallt och halt ute
- jag hatar att jag uppenbarligen är så jävla lätt att lämna och glömma bort
- jag hatar att jag känner mig så jävla ensam
- jag hatar att det inte bara kan bli morgon nu på en gång
- jag hatar att jag har skitont i benen av okänd anledning
- jag hatar att jag inte gillar att fotografera längre
- jag hatar att det gör ont i bihålorna
- jag hatar att jag känner mig febrig igen
- jag hatar att min underläpp har spruckit och gör skitont
- jag hatar att min överläpp och näsa har torkat sönder
- jag hatar att det är sand/grus i min säng
- jag hatar att jag är sjuk

Jag vill bort nu. Bortbortbortbort. Vill inte vara jag. Vill inte vara sjuk. Vill inte ha vinter och kyla.

COVERGIRLS!

Hahaha, andra grejen som jag och Malinen är med på framsidan av till vårt gamla gymnasium ^^
Nu är en bild från student-utspringet med på skolans folder som skickas ut till alla nior som ska söka gymnasium, och sen såg jag även den här. Verkar vara nån sorts bok typ? Är i alla fall en annan bild på oss från utspringet :)


RANDOM....

Helt plötsligt har massa random people börjat adda mig på facebook? :S eller okej, helt random är dom inte, har gemensamma vänner och så, men har ingen aning om vilka dom är och har aldrig sett dom förut... why???

HIMYM

Hehehehehehe, kult! (vet att jag har lagt upp det förut, men jag är uttråkaaad!!)


NÄMEN SOVA VAD ÄR DET?

Plogbilen körde nyss förbi ute på gatan... mamma och pappa går typ upp för att gå till jobbet strax. Kul att jag inte ens har somnat...

REGGAE

Tittade nyss på en film och upptäckte för första gångten att dom spelar en reggae-version av Puff Daddys I'll be missing you i slutet.

Sommar/myskänsloooor!



Inte riktigt samma som den i filmen, men tyckte denna va helt okej också :)


HMM....

Känns ju väldigt bra att börja dagen med att vräka i sig ett x antal piller... håller tummarna för att dom hjälper så jag blir frisk och slipper den här skiten snart! :(

Voila, ett morgoninlägg direkt från sängen!

FENNEC FOX

När jag kom hem från Tunisien letade jag efter en sorts katt/räv/hund med stora öron, på internet. Men jag hittade tyvärr ingen, hade inte en aning om vad för djur det vad och inte heller vad det kunde tänkas heta. Så nu ikväll har Foki lagt upp ett "Dagens sötis"-inlägg och där på bilderna, vaaaar det en sååån :D

Det var nämligen en snubbe som gick runt med en sån här i koppel i Saharaöknen när vi stannade med kamelerna och fotade lite, och jag tyckte den va så himla söt :) Håller ni inte med?? Skulle inte banga på och ha en sån här liten tuss hemma :D



Liksom kolla!?!? Seriöst, jag måste ha en sån här! Min skulle heta Gurkan. Liksom fatta, lilla Gurkan <3
Aaaaw ska drömma om honom nu!


BUHUUU :(

Inatt kunde jag inte sova över huvud taget. Tror jag däckade efter 5 nångång för att jag var heeelt slut. Hostade och frsäte mig om och om igen hela jäkla natten :( Läste i alla fall ut en bok, men efter det hade jag verkligen NADA att göra, så det blev ju bara att man låg och vred och vände sig fram och tillbaka i sängen...

Imorse skulle jag ha gått upp vid 11 (ja, det är morgon för mig!) och tagit mig iväg på en grej, men fick ringa mamma så hon kunde ringa och avboka åt mig. Va helt död och har blivit ännu mer förkyld :/ Hela ansiktet gjorde ont och varenda ställe i ansiktet va typ igenproppat. Men efter lite olika preparat och mer sömn så kunde jag tillslut ta mig ut med hunden (typ vid halv 3...).

Lyckades dessutom hasa mig ner till Ica och köpa en Ben and Jerry och efter det har jag bara hängt i soffan framför tv:n. Har fått feber så sover rätt mycket...

Hahaha, lite kul att pappa sitter och tittar på The Hills och The City (sa faktikst åt honom att han fick byta!). Hahaha, han tycker Kelly Cutrone är en surkärring när hon gnäller på Whitney xD hahaha!

PAINT

Woopwoop! Hoppas verkligen ni (speciellt Tove) lägger märke till att jag har fixat headern nu! Ett jäkla pill i och med att jag var tvungen att fixa den på pappas laptop, fick alltså redigera den i paint utan datornmus, bara använda musen på laptopen. Duktigt eller vad??

GE MIG??

Jag hoppas verkligen att tomten läser mig blogg och inser hur snäll och duktig jag har varit i år!!
Seriöst, ge mig allt jag kan inte leva annars!!! :'(

MEEEEH

Är genomförkyld. KUL! :(

KICK IN THE TEETH

Let me be who i wanna be, let me be who i am, let me be naive


DUMMA FILLE!!

Wäääh... vart oxFILLE (nej, inte filé, FILLE!), bea, potatisgratäng och sallad till middag. Yummie! Men tyvärr... min mage eller liksom JAG... tål typ inte kött eller nått. Sitter och tittar på Idol nu och mår så jääävla illa, känns som om jag ska spyyy :'(

YESTERDAY WAS AWESOME

Ja, Taste of chaos va helt enkelt GRYMT!! Så glad att vi faktiskt tog tag i oss själva och köpte biljetter (typ tre dagar innan, haha) men det är så vi jobbar, eller hur Malin? ;) haha.

Aja, jag är rätt dålig på att skriva om konserter och så... blir ofta väldigt långdraget och inte alltför kul för andra att läsa... men... kort och gott - det var AWESOME! (och jag köpte en fejn papa roach - tisha, hihihi)

BÖRJAR BLI RIKTIGT SUGEN NU...

Läste det här inlägget i Matilda Hammars blogg, där hon skriver om hur sugen hon är på att göra en fjärde tatuering... jag är samtidigt skitsugen på att göra min andra!! Blir förhoppningsvis av när jag har lite mer cash att lägga på lite vad som helst :)

Fastnade i alla fall för den här, som va en av alla inspirations-tatueringar Matilda la upp. Sjukt snyggt att ha tatueringen sådär lite halvt på sidan och fram!

Älskar även typsnittet på tatueringen på bilden!
Åh... nu blev det svårt... nu börjar jag vela igen, och det kan man inte göra när man ska tatuera sig!!


IKVÄÄÄÄLL

Åååååååh, jag blir så lyckliiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!

LOVEFILM

Yaaay, mina första två filmer från lovefilm har kommit! Woopwoop.
Gick med i en sida där man va tvungen att göra någon sorts gratiskampanj. Valde att göra lovefilm-kampanjen och idag kom som sagt de två första filmerna :) Remember me och Youth revolt.
Ska faktiskt sätta mig och se Michael Cera-filmen (Youth revolt) nu hehehehe :D

Ikväll ere TASTE OF CHAOS SOM GÄLLEEEEEEEEER :D:D:D

FRAMME

Nu är jag hemma hos kattkvinnan, hehehehe, sitter och lyssnar på Disturbed och taggar till inför imorrrrrn :D :D :D :D
Sitter och väntar på att min micromat ska bli klar ^^ Nomnom, nyttigt och bra, höhö ;)

KATTKVINNAN

Woopwoop, gick upp 11 idag!! Känner mig duktig :D

Idag ska jag hem till kattkvinnan (Malin), ska dra i Pelles kroksvans, äta allt som finns och tagga till inför Taste of chaos - kommer bli grymt! :thumbup:

Ska strax dra på mig kläder, borsta tänderna och gå ut med hunden. Sedan är det dags att dra! :)

I (UR) FORM

I am booored... borde gå och sova men vet att jag kommer ligga vaken i flera timmar :(

Har sett ett litet misstag i designen förresten... hann inte kommentera att jag sett det innan en viss annan dam hann göra det ;P haha, men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt!

Usch, det bubblar och knorrar i min mage... dumma glass! Jag som skulle bli nyttig ju!! :mad: Måste bli ändring på det! Skulle vilja träna med Anna Anka... vet inte varför jag skulle vilja träna med just henne... eller jo... "I form med Anna Anka" swoschade i och för sig förbi på tv:n nyss. Måste se det nån gång!

Aja, helt otroligt sammanhängande text i knooow, sjukt intressant dessutom!


OLDIE

Eftersom att jag som sagt knappt fotar längre så lägger jag upp gamla bilder lite då och då. Bilden ovanför är alltså en gammal bild.

Åh juste, fixade om designen lite grann igår, vilket man kanske ser :) Inte nån jättestor förändring, men är mer nöjd med den här än jag var med den förra (haha)! ^^

VILL INTE VARA OÄRLIG

som vissa andra bloggare, hosthost.... (hahahaha, bara jag som fattar)
Men förra bilden... på Eddieponnie och Snurre spr1.......... den va redigerad!!! Förlåt det var inte meningen att ljuga för er mina fiiiina läsare!!!! Jag ska därför slänga upp originalbilden här och nu....
Hoppas ni kan förlåta mig.... <3 Min blogg och mitt LIV är INGENTNIG utan er läsare, NI GÖR MINA DAGAR!!! <33
(det börjar spåraaaa)

NATTHUMORN ÄR PÅ TOPP

Sara - Aj, jag knäckte nyckelbenet :S hahaha :D
Eddie - Har det låst sig?

HAHAHAHA så dåligt så det är bra!

OJOJ!!!

F1, L1, GAL1, EFTER1, SERV1, DISK1, S1, H1, T1, R1, V1, B1, INLÄGG1 - känner att jag har koll på 1orna nu! ;P

och såklart måste Eddieponnie få med några av sina ord också, inte schysst annars!! Här kommer dom - BALL1, INR1, M1, SN1, BAGU1, KASS1, BR1 och nu den bästa..... SNURRE SPR1, HAHAHAHAHA :thumbup:


OCH... jag måste erkänna... det var faktiskt inte jag som kom på ETER1... :S Det var jag som skrev det men Ponnie som såg att det blev ett ord! :O

OBS, M1 är ett F1 viktigt ord!!!





Några schyssta pics vi tog med vår homie
Snurre Spr1 i Lördags utanför Cafét (vart annars!?)



FINAST JUST NU


Så himla lyckad, om ni frågar mig!

MYSIG KVÄLL MED FAMILJEN

Riktigt mysigt vart det!
Kvällen blev riktigt lyckad. Som sagt gjorde jag och syrran (med lite... eller hehe... mycket hjälp från mamma) en trerättersmiddag och sedan fick han en bok av oss :) Filmen vi hade hyrt, Prince of Persia, var dessutom riktigt bra vilket vi alla tyckte! Så vi lyckades med det som va det viktiga - pappa va jättenöjd :)
Lite synd dock att jag va tvungen att proppa i mig för mycket glass med varma hallon, maränger och chokladsås... mådde verkligen jätteilla efter den sista portionen!

FARS DAG!

Idag är det, som jag hoppas att ni alla vet, Fars dag!
Gick upp rätt sent, fick en liten pik från pappa att jag inte hade grattat honom (men det var ju med flit!). Att jag inte sa grattis på morgonen är för att jag och syrran skulle överraska med trerättersmiddag :D
Har övningskört en del, hunnit en snabbis till tc för att kolla spel (som inte fanns, buhu) och sedan vart det direkt ner till centrum för att handla. Det blir en liten förrätt, paj till varmrätt och marängswiss i glas till efterrätt, yummie! :D
Sen har vi hyrt Prince of Persia, för den vet jag att pappa vill se :) Myyys!

AWESOMENESS

Kommande Onsdag lär blir riktigt jävla awesome, ska nämligen på Taste of chaos med Malinen!!

Kommer bland annat få se Papa roaaaach :D:D:D:D:D (för första gången) och sedan kommer jag även få se Disturbed igen för andra gången! :D




Kommer bli hur bra som helst!! :)


NEW BOOKS

Blev två nya böcker. Lauren Conrads "LA candy", kände för lite engelska... och sen "Tusen gånger starkare". Blir nog bra!

UNDERBART

Åh, tänk vad böcker kan göra fõr en. Läste nyss ut ytterligare en bok och jag är så glad att det känns som om jag ska explodera! Som rubriken säger - underbart! Lite synd att bli såhär pigg och glad när man ska sova though.... menmen, imorrn ska jag köpa en ny bok! Hihi :)

JUST PLAIN AND SIMPLE

Jättegammal bild.
Usch, jag orkar inte... vill inte. Måste börja med det andra redigeringsjobbet snart... typ det sista jag vill just nu. Orkar inte ens peppa med att "jag åtminstone får lön för det.." vet inte ens om jag får lön för jobbet jag måste ta tag i. Fick lönen för det förra här om dagen. Skönt det i alla fall. Men... Är inte ett dugg sugen på att redigera längre, inte fota heller... typ.
Just idag är jag inte taggad på nått heller... så värdelöst.

LOGISKT

för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått

WOOPWOOP!!

Alla mina tre "babies" sitter säkert! :D



HEHEHE VIDEON <3


ÅRETS JULKLAPP 2010??

Det som står överst på min julklappslista i år är en alldeles egen nomnom-katt!
JAG-MÅSTE-HA-EN!!!

OLLE HEDBERG




Tack vare dig blir jag bara mer och mer säker på vad jag faktiskt vill. Frågan är bara om jag vågar...



KOM UT OCH LEEEK

Usch, sitter här med lite huvudvärk. Funnyyyyy.... ska nog tvinga mig ut på en springtur.... och sen blir det iväg med mamma och pappa och kolla tapeter, aooooo.... ska nog kanske köpa mig lite kult a la dvd då också... we'll see!

I WANT TO GET AWAY

Apgammal bild....
Ingen som har ett jobb och en lägenhet i Visby till övers som jag skulle kunna få låna i en månad eller två?

RSS 2.0