GRYMMA KVÄLLEN YAOOO!!

Står på jobbet just nu, "en aning" trött efter igår.

Jag och Malin möttes upp vid halv 7 på östra, tog oss till Medis och ställde oss i den kön som förvånansvärt redan hade bildats. Det kom faktiskt fler folk än vi hade anat, men hehehe vi märkte ganska fort att vi var yngst på hela stället typ xD haha!

Anyway, när vi kom in gick vi först och främst på toa, det gör man ALLTID! Sen drog vi till baren och beställde en varsin läsk (coola stora cheyer här asså!). Efter typ en timme drog förbandet igång som var sjukt mycket hårdrockigare än vad man hade kunnat tro att förbandet till Daughtry skulle vara xD Men vi headbangade, hoppade och gjort tuffa kiss-poser, höhö ;) Vi var yngst och då är det helt enkelt okej att tagga hårdast på hela stället (alla andra, förutom vi två och två andra sköningar, stod typ heelt stilla, typ diggade inte ens!!!).

Sen var det dags för Daughtry... men till min stora besvikelse var inte T-Rex med. WTF!?!?!?! Men senare under konserter sa Chris (sångaren) att basisten som var med på scen nu hade fått lära sig låtarna på mindre än två timmar innan dom gick upp på scenen - så antagligen var Joshie bara sjuk eller så.. tur det i alla fall!

Dom och hela kvällen var i alla fall grym - Stod och hoppade och skrek/sjöng i utspilld öl, drack öl och headbangade. Bättre Torsdagkväll kan man ju inte begära eller hur? ;)

Just nu är det gaaanska dött på jobbet asssss.... var nyss några engelska tjejer inne i butiken. Precis samtidigt bytte jag till en ABBAskiva, och dom började vissla med, haha xD

Aja, nu ska jag jobba vidare. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0