SHIIIIT

Asså hur trött kan man va egentligen?!

Herregud, sitter och gäspar käkarna ur led på jobbet! Känns allvarligt som att om jag inte blinkar fort så kommer jag inte ha ork att öppna ögonen igen. Och jag ska lyckas hålla mig vaken ända tills jag slutar vid 18!!! KÄMPA!

Imorse va i alla fall en vidrig morgon... typ! Vaknade och säger syrran innan hon går hemifrån? Jo, att det SNÖAR ute! WTF!?!?!?!?! Snö i maj!?!?!?!?! Vafan äre som händer???

Som tur var var det i alla fall bara regn och inga spår av snö när jag skulle gå hemifrån. Hade flippat och sprungit in och lagt mig under täcket och tjurat resten av dagen om det varit snö på marken.

En annan sak som gör att det inte är så nice att jobba idag (förutom att jag är trött och att det är sämst väder ute vilket är lika med typ nada kunder) är att jag gärna skulle ha velat följa med till veterinären med lilla bebisen idag. Är jätteorolig för honom :( Hans ena ögat är svullet och han kliar sig med ena tassen hela tiden. Och hela tiden mellan han kliar sig så ligger han och slickar på BARA vänstra tassen. Nått stämmer inte, så igår sa veterinären (till mamma i telefon) att om det inte va bättre framåt kvällen så skulle vi åka in med honom idag. Och det är som sagt inte bättre. Stackars lilla ponken <3 Och ja, jag vet att det bara kanske är en vanlig ögoninflammation eller att han har fått nått skräp i ögat men han kanske har jätteont eller så kliar det jättemycket?! :( Lilla bebbeeen <3333 :( 


Kommentarer
Postat av: Malin

Hoppas att det inte är nått farlig med lille ville <3

2011-05-03 @ 14:54:41
URL: http://rooftops.blogg.se/
Postat av: tovääääh

aww willepille :( <3 hoppas de inte är någon fara!

2011-05-04 @ 12:42:28
URL: http://tosss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0